Ekşili Köfte(Terbiyeli Köfte ) |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||||
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 16:31 | ||||
terbiyesini yoğurtlu yaptım ben çok güzel oldu
sağol valla buraya ekledin de haberim oldu böyle bi yemekten resim ekliycem ama bluetoothum çalışmıyo |
|||||
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 20:09 | ||||
ali ilber bi sevdi bi sevdi
Düzenleyen meryem - 19 Ara 2008 Saat 20:09 |
|||||
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 20:40 | ||||
of of görunumu guzel ol,mus ya tadi ellerine saglik tekrardan
|
|||||
|
|||||
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 12:05 | ||||
offfffff azım sulandı eve erken gidecem bu akşam inşallah kıymamı çıkardım bu akşam kocama ziyafet hazırlamak istiyom inşallah erken çıkarımda yaparım yoksa yumurtaya tahammul edecez yada evde mantı var yapılmış hazır dondurucuda duruyo onu yaparım bilimiyom annem yok ya yemekler bana kaldı
|
|||||
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|||||
meryem
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 14:35 | ||||
ay sibel sen mantı deyince aklıma geldi benim resmimde köfte dışında görülenler içli mantı.bi gün öncesinden kalmıştı içine atarak değerlendireyim dedim
sen de bana ne çok şey hatırlatıyosun |
|||||
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 16:30 | ||||
hatırlatmammı ayyy
şimdi anca işler bitti toparlanıp çıkam yetiştirebilirsem yapim bende inşallah kıyma yumuşamıştır
|
|||||
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
|||||
küçük kanaryam
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2008 Saat 13:40 | ||||
pazar gecesi yaptım ben taze taze de içtim biraz ama makine arıza yaptı fotosunu çekemedim daha dün bitti bizimki neden mi çünkü yoğurt 1 bardak okudum öyle yaptım çok yoğurtlu oldu bende su ilave ettim çoğaldı
bu arada misafir incelio
|
|||||
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|