|
Ekran bağımlılığı nasil cozulecek |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Aslıakın
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Kas 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Konu: Ekran bağımlılığı nasil cozulecekGönderim Zamanı: 19 May 2021 Saat 20:28 |
|
Merhaba kadir bey .oglum 10 yasinda online egitime gecildiginden beri devamli ekran basinda ..Hadi ders bitti diyelim bu sefer arladaslariyla online konusuyor .ardindan oyun oynuyorlar .ekrandaki gecirdigi sure 10 saati buluyor .akademik olarak okul 1..si idi .fakat derslerinede odevlerinede karsi ilgisizlesti .ogretmeni soru sordugunda mikrofonum bozuk diyor ve cevap vermiyor .Bu durim beni asiri uzuyor ..En sonunda interneti kapattim ve sadece ders saatlrinde aciyorum .40 dak gunluk oyun oynama limiti kpydum .ilk2 gun sonunda aglayip bagirmalar var.ve buna ragmen disari cikip bahcede oyun oynamaya basladi
.ancak en ufak bir olumsuz durumda hemen yatagin icine girip yorgani kafasina ortuyor ve hic kimseyle konusmuyor .Ne yapmaliyim cok caresiz kaldim Lutfen bir oneriniz varsa paylasirsaniz sevinirim .geceleri iykum kaciyor artik
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2021 Saat 03:04 |
|
AYNEN devam. Kararli davranirsaniz, zamanla alisir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|