|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ebuk ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() Gönderim Zamanı: 04 May 2010 Saat 20:50 |
Merhaba arkadaşlar sizlere bir konuda danışmak istiyorum?
Bebeğim ayın 20de 6 aylık oluyor ve ben ek gıdaya geçmek isityorum şu ana kadar sadce enne sütü verdim .Artık doymadığını hiseediyorum çünkü gece uykularımız denen hiç birşey yok yarım saat arayla emmeye kalkıyorr gündüzde elinde gelse 10 dkd BİR EMMEK istiyorr ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim?
sevgilerle ....
![]() |
|
BRN
|
|
![]() |
|
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1769 |
![]() |
canm benim bebeğimde 6,5 aylık bizde yeni yeni ek gıdaya başladık, bende bi ara seninle aynı durumdaydım çok geçmeden ek gıdaya başladım..
yine anne sütü ağırlıklı gidiyorum ama hergün 5tane cicibebe bisküvi, yoğurt, meyve püresi
yatmadan önce herobaby mama yada pirinç unu mutlaka veriyorum.. böylece gece bi 3-4 saat emmeden uyuyor tok tutuyor
|
|
![]() |
|
nurdan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1769 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=21405&PN=18&title=2009-yili-ekim-kasim-aralik-aylarinda-doganlar
bu sayfalardan yaralanabilirsin canım
![]() |
|
![]() |
|
ilal ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3091 |
![]() |
belki de gece sık uyanmalarının ve gündüz çok emmesinin sebebi dişlerdir....yada başka bir sıkıntı
Kadir hocamız derki hep... bebek top top kaaka yapıyorsa az besleniyordur...alışık olduğumuz cıvık kaka yapıyorsa iyidir der.... bebeğinin kilosuda önemli normal gelişim tablosunun altında ise evet az besleniyordur.... benim bebeğim şuanda 17 aylık. ben ek gıdalara dokuzuncu ayda filan geçtim.kilosu iyiydi...ki onda bile ağırlık anne sütündeydi. verdiğim ilk ek gıdalarda yoğurt ve meyve püresi oldu... |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
İlk olarak meyve püresiyle başla,elma veya armutu rendeleyerek,kaşığa alışmış olur hemde tatlı olduğu için severek yer..Ben o şekilde başladım,sonra gece mamasına başladım,kaşık mamaların içine formül mamadan koyarak mama hazırlayıp yedirdim,sonrada kahvaltı karışımına başladık,aşama aşama başladık yani,şimdide aşama aşama yedirmeye çalışıyom ama
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|