|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mevsimrüzgarı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 388 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mevsimrüzgarı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şub 2015 Saat 00:03 |
kadir hocam oğlum 9,5 aylık boyu 75 cm 9350 gr günde 1 ya da 2 kez anne sütü alıyor ek gıda olarak yumurta peynir yoğurt muhallebi verdik iyi güzel d,erken pirinç unu kabızlık yaptı azaltsak da devam etti tamamen kestik yoğurdu zorla yemeye başladı bıraktık yumurtayı peynir ve sütle bulamaç gibi veriyordum sonradan sevmedi sahanda tereyağlı yaptık verdik ne var ne yok hepsini kustu. ardından 2. kakası daha cıvık hatta sulu denecek kıvamdaydı. küçücük bir ilçede yaşıyoruz köy gibi . burdan köy yumurtası alıyorduk bulamaç yaptıklarımız da aynı yumurta pişirip verdiğimiz de yalnız pişirdikten sonra kusunca ben yumurtaya bağladım durumu. ve her şeyi kestik 750-1000 ml arası kutu süt içiyor halinden memnun boyu kilosu da iyi olunca hiç önemsemedim 1 yaşından sonra kuru köfte büyüklüğünde et yemesi gerektiğini de biliyorum fakat bir başka arkadaşa 6 aylıkken belirttiğim mmiktarda et yedirin diyince aklıma takıldı. dudakları yanaklarından pembe kansızlığı yok diyorum çok uzattım ama sadece süt içmesinin bir eksiklğe sebep olup olmayacağını merak ettim.
çok değerli bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkürler.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118720 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kansizligin, sut ile bir alakasi yok... Sadece sut icip, gerekli eti, dolayisi ile demiri alamiyanlarda anemi olusur.
Her turlu sutlerde, DEMIR vardir... Insan sutunde, yeterli demir vardir, tamami emildigi icin, az miktardadir.. Inek sutundeki demir, inek olcusunde sut icebilenler icin yeterlidir. Sadece sut icenlerde, ilk 1 sene icinde, Kansizlik gorulmez, ancak 1 yastan sonra, hala et yenilmiyorsa, gorulebilir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|