Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - EK GIDA İÇİN NE MALZEME
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumEK GIDA İÇİN NE MALZEME

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ayşky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Konu: EK GIDA İÇİN NE MALZEME
    Gönderim Zamanı: 14 Ara 2007 Saat 16:33
MERHABA ERKİN BEY;
 KIZIM 4 AYLIK EK GIDAYA GEÇMEYİ PLANLIYORUZ BİRAZ ERKEN OLDUĞU İÇİN BEN DE BİR PANİK BAŞLADI . ESKİDEN KİMSE ÇEKİRDEK AİLE DEĞİLMİŞ ,HEP BERABER YAŞAMANIN DA GÜZELLİKLERİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM  ARTIK .YANİ DANIŞABİLECEĞİN İBÜYÜKLER OLSA NE İYİ OLURDU AMA NEYSEKİ SİZLERİ KEŞFETTTİM BU YÜZDEN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
ŞİMDİ SORUMA GELİNCE  BEBEĞİM İÇİN NE GİBİ MALZEMELER ALMALIYIM.ÖRNEĞİN MEYVELERİN SUYUNU NASIL SIKICAZ? YOĞURDU  NASIL YAPICAZ?GÜNLÜK MÜ NASIL KAPLARDA ? PÜRELERİ NASIL YAPICAZ?
YANİ BUNUN GİBİ AYRINTILAR KONUSUN DA  YARDIM BEKLİYORUM.
SAYGILAR
SAĞLIKLA KALIN......
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 02:15
Merhaba Rana Hanım,
Bu mamaların nasıl yapılacağını soruyorsanız ben doğru adres değilim. Ancak ek besinlere başladıktan sonra, mama yapımı için  bebekler için özel olarak üretilen ürünler olduğunu biliyorum. Herhangi birşeyi pişirecekseniz bunun için üretilmiş" buharla pişirme" işlemini gerçekleştiren makinaları kullanmalısınız. Meyve suyu için de yine bebekler için üretilmiş meyve suyu makinaları var. Bildiğim kadarıyla şu anda 2 yabancı 3 de yerli marka bu tür ürünleri satıyor. Beyaz eşya ya da elektrikli ev aletleri satan mağazalarda bu ürünlere ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 16 Ara 2007 Saat 18:28
Yukarı Dön
ayşky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 46
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2007 Saat 14:39

evet erkin bey bunları sormak istemiştim yani malzeme olarak neler alabileceğimi.dünden beri biraz araştırdım şimdi kafam daha net ç.

çok teşekkür edrim ayırdığınız zaman için
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.