|
Egzema |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
alaaddin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 08:39 |
Kadir hocam öncelikle geçmiş bayramınızı kutlar hayırlı sabahlar dilerim. 7 aylık bir oğlum var ve yaklaşık 2 aydır ağız çevresinde sürekli pembelik ve arada artan sonra sönen kırmızılıklar oluyor. Vazelin sürdüm anne sütü sürdüm hatta egzemam vardı benimde küçükken, dedem kuyruk yağı sürmüştü ve geçmişti, bende bebeğime sürdüm ama hala aynı devam ediyor. Parlak pembelik sürekli özellikle besledikten sonra kızarıyor sonra tekrar parlak pembe halini alıyor. Kaşık sebebiyle olur demişsiniz birine ultralan pomad kullanın demişsiniz ama eczacı öyle bir ilaç yok diyor. Diğer oğlumda da vardı o zaman sizi tanımıyordum internetten araştoronca coresatin diye bir ilaç bulup almıştım 12 yıl önce bayağı da pahalıydı ama mucize gibi neresine sürsem ertesi gün egzemaları kaybolıyordu. Şimdi sizin yazılarınızdan o ilacın içeriğini bilmiyorum yazmışsınız ve Şimdi o ilacın adı değişmiş bioderna pembe olmuş. Size sormak istedim hocam ne yapmam lazım. Ultralan yerine ne kullanılabilir yada diğer ilaç mı yoksa vazelin kuyruk yağı mı.
Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120070 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ultralan seneler evvel (ucuz oldugundan ve uygun fiyat verilmedigi icin) piyasadan seneler evvel kalkti.
Gunde 2 defa, Hipokort merhem surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|