eğlenceli ve eğitici oyuncaklar |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
demirfiliz
Üye Kayıt Tarihi: 12 Şub 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 142 |
Konu: eğlenceli ve eğitici oyuncaklar Gönderim Zamanı: 16 Ara 2009 Saat 02:01 |
playskool ilk arabam
playskool yaramaz toplar
fisher price eğlence merkezi
şimdilik bunlar dahası da var taşınıyorum kızımın oynamadığı oyuncakları elden çıkarıyorum fiyat düşünmedim siz araştırın sıfır fiyatına bir bakın bana teklifte bulunun ben düşüneyim ok
oyuncaklar temizdir hepsi hala çalışıyor zatan o kadar sağlamlar ki oyuncaklar bişey olması mümkün değil....evde boş duracağına birileri yararlansın istiyorum....
arkadaşlar nihayet ekleyebildim kusura bakmayın eklememde yardımcı olan fatoş hanıma çok teşekkür ediyorum.....oyuncaklar gördüğünüz gibi yepyeni....ilk arabam ile aktivite masasında hiçbir problem yok yaramaz topların 2 tanesi kayıp:( kızım birini ses sisteminin içine atmış çıkaramıyoruz:)
emekleme arkadaşımın da pili bitmiş sanırım seside çıkmıyor ilerlemiyorda....
fiyat:
playskool ilk arabam.....50 tl
playskool yaramaz toplar......45 tl
playskool emekleme arkadaşım.....20 tl
fisher price aktivite masası......50 tl
fiyat ve foto isteyen arkadaşlar mesajdan da görüşebilliriz teşekkürler ilginiz için...
Düzenleyen emine - 20 Oca 2010 Saat 00:41 |
|
papatya
|
|
pinarcccan
Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2009 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Gönderim Zamanı: 24 Ara 2009 Saat 17:28 |
merhaba ben yanıt yazdım ama cevap gelmedi ben playskool ilk arabamla ilgileniyorum fakat diğer bölüme de konu açmışsınız satacaksanız fiyat verirmisiniz en kısa zaman da yanıtlarsanız sevinirim vaktim yok demişsiniz. msn pinarcccan@hotmail.com dilerseniz ordan da yazabilirsiniz. |
|
demirfiliz
Gönderim Zamanı: 27 Ara 2009 Saat 22:14 |
merhaba ... bu oyuncağın fiyatı 50 tl düşündüm ama hiçbir sorunu yok tıpkı yenisi gibi fotoğrafını ekliycem inş.bu haftada vaktim olmadı kusura bakmayın....birde fisher price aktivite masası var oda çok yeni isterseniz....onada 50 tl fiyat düşündüm....hoşçakalın... |
|
papatya
|
|
pinarcccan
Üye Kayıt Tarihi: 24 Ara 2009 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2009 Saat 17:23 |
tamam eğer resmini ekleme fırsatınız olursa çok çok memnun olurum çünkü çok istiyoruz almayı teşekkür ederim
|
|
ilal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3128 |
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2010 Saat 10:51 |
bende nacizane birşey demek istiyorum....
ilk arabamın şuandaki fiyatı 79 ytl....sen belki 120 ye almış olabilirsin....birkaç ay öncesine kadar öyleydi.... yaramaz toplarda şuanda 49 ytl...birkaç ay önce oda 70 li fiyatlardaydı... diğerlerinin fiyatını bilmiyorum... yanlız bu ikisi hernekadar temiz kullanılmış olsada biraz fiyatı yüksek olmuş gibi geldi... |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
çilek_1
Üye Kayıt Tarihi: 10 May 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2010 Saat 16:59 |
bendede bu ilk arabamdan vardı 30tlye sattım başka bir yerde fiyatlar çok bence yaramaz toplarda geçen bir oyuncakçıda 50tl idi kampanyadaymış
|
|
demirfiliz
Gönderim Zamanı: 14 Oca 2010 Saat 00:30 |
ben satmayı düşündüğüm tüm oyuncaklara netten baktım fiyatları şöyleydi ilk arabam 75 tl
yaramaz toplar 75 tl
aktivite masası 70 tl
emekleme arkadaşım 57 tl
sizin söylediğiniz fiyat gerçekten ucuzmuş bulan varsa o fiyata tabiki ordan alsın :)))
ama netten ben en ucuz bu fiyatlara rastladım sıfır oyuncak fiyatı bunlar...
|
|
papatya
|
|
sofialoren
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 430 |
Gönderim Zamanı: 18 Oca 2010 Saat 19:39 |
ya oyuncaklar guzelmıs cok ıhtıyacım var benımde bu oyuncaklara emekleme arkadasım harıc ama onuda alsam fena olmazdı.yalnız dıger arkadaslarında dedıgı gıbı urunlerın suankı fıyatları cok pahalı.zaten ındırım var ısmını vermek ıstemedıgım bı suru oyuncak sıtesınde bu fıyatlara kı kargo odemeden yenısıde alabılırım.keske bıraz daha faydalı olabılseydınız ındırım yapıp.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|