Dvit |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Asudesima
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Kas 2024 Saat 15:27 |
Hocam şubat ayında kızımın dvit 28 (10 yaşında) benim de 30(kadın 34 yaş) çıkmıştı şubat ve mart ayında ampul kullanmamızı istemiştiniz kullandık fakat tekrar ölçtürün demediğiniz için ölçtürmedik. Yazın hiç güneş görmedik diyebilirim. Şimdi tekrar kullanalım mı yoksa ölçtürelim mi?
Düzenleyen Asudesima - 26 Kas 2024 Saat 15:28 |
|
Asudesima
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118763 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Ölçtürmeniz iyi olur. Zira doz ayarlanması her sahısta farklıdır.
Bu yüzden Türk doktorlarının aklı D vitamin eksikliği tedavisine ermiyor! Onlar herkese uyacak şablon peşindeler.
|
|
Asudesima
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 24 Haz 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 361 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Asudesima
|
https://hizliresim.com/b7058m4
Hocam en son geçtiğimiz şubat ve mart ayında dvit3 ampul içmiştik kızım (mart 2014) ve ben (kadın34) Yine düşük kalmış. Benim ki 29 kızımın ki linkde zaten. Uzun zamandır kan sayımı yaptırmamıştık o yüzden ona da baktıralım dedik. 1 ay önce ağır bir grip oldu. 3 gün düşmeyen 39.6 ateş, kusma ishal. Tam onlar geçti derken burun tıkanıklığı, öksürük başladı. Sonrasında kulak ağrısı ile devam etti. Sadece kulak ağrısı için illiadin damla kullandık. 5gün kullanıp 1 gün ara verip tekrar 5 gün daha kullandık. Şuan iyi sadece kulağımda arada cızırtı oluyor esnerken diyor. Ateşinde ilaç kullanmadık. Sizin tavsiyelerinizle ilerledik. Günlerce yemek yemedi, kilo verdi. Yine de ilaçsız atlattık. Bu vesile ile bize öğrettikleriniz için teşekkür etmek istedim. Kan sayımını da değerlendirebilirseniz sevinirim hocam. Şimdi bir ay ara ile 2 ampul kullanalım mı hocam?
|
|
Asudesima
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118763 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Evet, kullanin. Hala yetersiz seviyede! Olmasi gereken deger; 50-100 arasidir.
150 ustunde risk baslar. Kulak iyilesiyor. Oztaki borusu acilmaya baslamis. duydugu sesler o acilip-kapanma sesleri.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|