Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Ateş
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Düşmeyen Yüksek Ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDüşmeyen Yüksek Ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zuhalselen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuhalselen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Düşmeyen Yüksek Ateş
    Gönderim Zamanı: 23 Haz 2016 Saat 08:42
Kadir Hocam Merhaba 

19 aylık oğlum Ptesi gecesi 40 derece ateşle uykusundan uyandı huzursuz olduğundan ateş düşürücü verdim. Ertesi gün ateş sürekli yüksek olarak devam etti. Ateş düşürücüyle devam ettik. Bu arada başka burun akıntısı, oksuruk dokuntu gibi hiç bir bulgu göremedim. Dr. götürdük. Bogazları hafif kızarık antibiyotik verdi. Tabii vermedim. Başka bir dr. götürdüm. Ordaki dr. kan tahlili istedi. Kanı damarları gözükmediğinden hemşireler bir türlü alamadı. Çocuğu delik deşik ettiler. Bende hastaneden sinirle çıktım hiçbir şey yaptıramadım. Hocam oğlumun dün gece ateşi 40 oldu. Genel durumunda bir sıkıntı yok ama altta yatan hastalık neden olabilir ? ne yapmam lazım sizinde bir fikrinizi almak istedim. Çok teşekkür ederim şimdiden. Saygılarımla 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120426
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Haz 2016 Saat 19:19
Tipik bir Turk Doktoru Klasigi:
  " Dr. götürdük. Bogazları hafif kızarık antibiyotik verdi. "
Siz bu kerizlerin hic Grip teshis ettiklerini gordunuzmu??? Ya allerji derler, yada bogazi (veya kulagi)
kizarik derler.

Cocugun agizina bakin: ATES yaninda, pis bir agiz kokusu ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, GRIP
demektir, sakin ilac/antibiyotik vermeyin.
Vicdansiz bunlar...
Eger; agiz kokusu ve dil ustunde pas tabakasi varsa, Au..tin 200 gunde:2x1 5 gun verin.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuhalselen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 16:10
Hocam tesekkurler bu sabah döküntü oldu başka bir dr goturdum el ayak ağız hastaligi dedi hocam sizce de oylemi dir gözü de kanlandı biraz valla sasirdim hangisi doğru diyor size güveniyorum ama hocam fotoyu gönderiyorum degelrendirirseniz çok memnun olacağım 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haz 2016 Saat 18:58
EGER; dokuntu, butun vucutta ise, 6.Hastalik'tir..
El,Ayak ve Agiz Hastaliginda dokuntuler; SADECE, avuc icinde, ayak tabanlarinda ve agiz icindedir.

Bu yasta; 6.Hastalik olma ihtimali daha fazladir.
Dokuntuleri tarif edin....
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuhalselen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 00:20
Hocam döküntüleri daha çok kafa kısmında olmak üzere göbek bolgesine doğru seyrelmeye başlıyor sırtıda aynı şekilde bel bölgesine doğru azaliyor genital bölge de yer yer var hocam avuç içinde dr boğazında da olduğunu söyledi  döküntüleri sulu değil kabarık değil öyle hocam kizarik kizarik ısilik le karıştırıliyor ancak oğlum beyaz tenli ve ısiliklerini biliyorum bu ısilik gibi değil hocam yani yara tarzında değil hoca m umarım anlatabilmisimdir tekrar tesekkurler hocam

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 05:39
6.Hastalik.... El,Ayak ve Agiz hastaligi ile en ufak bir ilgisi yok.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuhalselen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Haz 2016 Saat 15:14
Evet hocam aynen dediginiz gibi 6.hastalık bu kafadan asagiya dogru tum vucudu sarıyor  teşekkür ederim sağlıcakla kalın 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.