düşmeyen ateş |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dilekdenizelif
Üye Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2019 Saat 05:44 |
Hocam merhaba 1 haftadır eski yazılarınızı okuyarak tavsiyeleri yaparak geçirdim ama 4 5 gün sürmesi gereken ateş 1 hafta sürünce sormak zorunda kaldım. 7 buçuk aylık oğlumun 7 kilo 66 cm salı günü 39 larda olan ateş huysuzluk aşırı ağlama sonucu dolven verdim. Artı iki gözleri aşırı çapaklandı iliadin başladım 3 günün sonunda iyileşti, serum ve coldmix le devam ediyorum. Genel durumu hala çok ağlıyor ve ateşi 37 38 lerde oluyor. Gözleri sulanıyor göz kapakları kırmızı, vücudda döküntü falan yok, öksürük var. Hastaneye götürüp kan sayımı yaptırayım mı hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 116924 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
1- 38 ustu ates oluyor. Su anda ates dusmus sayilir. Telas etmeyin. 2- Ates+Pas+Koku yoksa, onemli bir sey yoktur. LUTFEN bu konuyu iyi okuyun.
|
|
dilekdenizelif
Üye Kayıt Tarihi: 19 Eyl 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dilekdenizelif
|
Süpersiniz hocam yazmayı unutmuşum yazdıklarınızıda biliyorum. Ateşkendikleri ilk andan itibaren dillerine bakıyorum be kokuyu takip ediyorum. Hayır hocam yok.
İyiki varsınız çok teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|