Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ???(düşme)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum???(düşme)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3608
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ???(düşme)
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 23:12
Kadir bey merhaba;nasıl anlatıcam bilmiyorum ama kızım bugün parkta kalın ipli tırmanma yerlerinde oynarken düştü ve ip çok sert bi şekilde bacak arasına girdi.çok canı acıdı çok ağladı.sonra hemen baktım külodunda kan vardı.çişiini bile yapmıyo korkudan.çok ağlıyo tuvaleti gelince .kızım 5.5 yaşında.ve ben çok tedirginim.kızlık zarı zarar görmüş olabilir diyolar göster doktora diyolar.ne yapayım kadir hocam çok tedirginim.çişini yapamıyo az az yapıp kalkıyo .yol gösterin napayım.çok ağlıyo elletmiyo bakamadımda
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 23:15
İç çamaşırını değiştirdim ama tuvalete gidip geldikçe kan oluyo azda olsa iç çamaşırı.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118100
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 23:21
Yuzeysel bir tahris olmustur. Sabunlu sicak su banyosuna otursun.
Kizlik zari, cocuklarda COK ICERDEDIR... Ancak, cinsel tecavuz olursa zarar gorur. Bu sekildeki darbelerde kizlik zarinin zarar gormesi, mumkun degildir. Ayricada, bu hadise olurken, poposu ciplakmi idide, taaaaa iceriye girip, zarar versin. Laf!!
Ayrica da, diyelim "zarar gordu"!!! Doktor ne yapacakmis???
Bu arada; bol su icirin. Ne kadar cok idrar yaparsa, mikrop kapma ihtimali, o kadar az olur.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Nis 2015 Saat 23:22
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 23:31
Kadir bey çok sağolun ALLAH razı olsun sizden.ama ne su içiyo ne tuvalete gidiyo ..inşallah çabucak atlatırız.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 May 2015 Saat 08:26
Su olmasi sart degil, her turlu sivi/mesrubat olur.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 19:31
Kadir bey merhaba;kızım ilk güne göre daha iyi ama 10 dakikada bir tuvalete gidiyo.çişim kesiliyo bu kadar yapabiliyorum diyo.psikolojik bişeymi acaba az yapınca dahamı az acıycağını düşünüyo.ne dersiniz.sizin fikriniz benim için çok önemli.ALLAH sizden bin kere razı olsun.iyiki varsınız
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 21:54
Yara yeri; idrar degdiginde yandigi icin, sikintisi var. Her idrardan sonra, sabunlu sicak su icine oturtun. Zamanla duzelecek.
Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Aslı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2015 Saat 23:12
Acımadığını söylüyo artık ama 10 dakikada bir tuvalette.gece bi sorunu yok ama yalnızca bi kere kalkıyo.neden böyle yapıyo bi anlam veremedim.10 dakikada bir sabunlu sıcak suyamı oturtayım.şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.