dusme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
afrarana
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 03 Tem 2014 Saat 00:50 |
Hocam merhaba cocugum 1.5 yasinda sabah saat 7 de yatagindan yere dustu cok yuksek degil arka ustu dustu ama yerparke ve halida vardi hicbirseyi yok fakat buaksam 10 sa kusma basladi belki hasta bilemiyorum ama osaate kadar fayet iyiydiki sabah 7de dusmustu aksam 10da kustu hala yarim saat arayla kusuyo ates vs yok baska sikayeti yok bilinci falan iyi ama napmaliyim korkmalimiyom gerci birakrabamuz ishal ve kusmasi vardi ve hep biraradaydik ondan gecmistir dedim fakat dusunce sabah kirktum ltf bilgolendirin napmaliyim bulantiyi neyle kesiyim
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Kusmaya sebep olabilecek kafa travmalari evdeki dusmelerde olmaz. Kusmasi muhtemelen, yedigi bir gidadan mikrop kaptigi icindir. Eger, dusmeden olsa idi, baska arazlarinda beraberinde olmalari gerekirdi. Kafa icinde kanama olacak, bu kan pihtisi beyine tazyik edecek de olme essegim olme...
Muhtemelen arkadan ishal gelecek, sakin ilac kullanmayin, birakin cocuk kusma ve ishal ile mikroplu gidalari atsin. |
|
afrarana
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 262 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Evet hocam arkasindan ates sonrasinda ishal oldu ilac vermedim duzeldi cok sukur tesekkurler
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|