|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2016 Saat 01:32 |
Hocam iyi geceler.bu saatte yazıyorum ama ikizlerimden ancak bu vakitte fırsat buluyorum.39 aylık ikizlerimden biri yaklaşık 10 gün önce oyun oynarken dengesini kaybedip cam kenarına alt çenesini de üst çenesini de sert bir şekilde vurdu.alt dudak içinde yarılması oldu.üst iki dişinde de diş eti yukarı sıyrıldı.dişten ayrıldı.dra götüremedik maalesef ve sprey kullandık.kızım iyileşti ancak dünden beri üst iki dişinde kararma olduğunu farkettim.fırçalamamıza rağmen geçmedi.çürümüş olabilir mi acaba?biliyorum bu durumlarda ağrı olmadıkça çok müdahale taraftarı değilsiniz ama dişi kaybetmekten korkuyorum.cevaplarınız o kadar rahatlatıcı ki.Allah razı olsun.çok teşekkürler şimdiden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Carpma sonucu, dis kokunun ucundaki sinir ve kan damarlari kopmus... Yapacak bir sey yok.. Bu durumda, idare edeceksiniz. 5 yas civarinda, disler degisene kadar idare edin. 1 hafta kadar; on disleri ile, Sert cisimlari isirmasin (butun elma veya ayva isirmasin)
Dis renginin degismesi, damarlanmanin olmadigini gosterir. Ona da, yapilacak bir sey yok.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|