Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
MySons
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1537
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 13:21 |
Ay Beyza saka yapiyorsun galiba, pek birsey yapamadim yazmissin ya!!!!! Ellerine saglik cok güzel görünüyorlar hepsi!!!
|
|
|
Beyza
Moderatör
Puanlar: 8752
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 13:42 |
Sagol Nurgülüm ya.Gelen misafirlerim ilk kez geldiler arkadas diyor Beyza sen ne yapmissin böyle yorulmadin mi hic diyor Ben mutfakta oyalanmasini cok seviyorum.Bütün gün biraksinlar beni mutfakta cikarin beni demem.Ama artik Defne müsaade etmiyor ne yazikki.Onun icin böyle dedim
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
DENİZKIZI
Elmas Üye
Puanlar: 5319
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 14:12 |
ooo ellerine sağlık çok leziz görünüyorlar
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 14:12 |
beyza bu bana yapılırmı beyzaaaa!!
|
|
serifegül
Kıdemli Üye
Puanlar: 818
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 14:29 |
|
çekirdek ailemizin çitlembiği
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 14:34 |
Defne2007 Yazdı:
Valla bugünlerde benim kiz cok huzursuz göz actirmiyor bana.Yoksa daha baska seylerde yapmak isterdim. Acma ve Tiramisunun tarifini vermistim zaten canim.Kir pidesinin tarifinide buradan aldimGeri kalanlar findikli kurabiye, tuzlu kurabiye, patates salatasi, sarma ve karnibahar kizartmasi.Bunlarin tariflerinide genelde herkes biliyordur.Bilmeyen olursa seve seve yazarim.
|
|
|
Beyza
Moderatör
Puanlar: 8752
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 14:38 |
Özlem, Emine, Serife ve Suna cok tsk ler arkadaslar.Yapmanizi tavsiye ederim cok güzel oluyorlar. emine'cim benim esimde ayni ya özel bisiy yapsam ayni seninki gibi soruyor fotosunu cektin mi diye?Adamlarida kendimize benzettik Sunacim kizi uyutayim az sonra veririm hemen tarifi canim cok kolaylar zaten
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9455
|
Gönderim Zamanı: 07 Nis 2008 Saat 14:42 |
Tamam canım,teşekkürler
|
|