Dr tavsiye |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_papatyam1_
Üye Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _papatyam1_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2025 Saat 10:35 |
Hocam ben sizin sayenizde 3. cocuğumu ilaçsız büyütüyorum benim çkalede yaşayan kızkardeşimin 1 yaşında bebeği 4. Antibiyotiğini kullanıyor ve ant bitmeden dün akşam yine ateşlenmiş anlatamıyorum kardeşim beni dinlemiyor ben sizden Allah rızası için çkalede sizin bakış açınızda bir dr tavsiyesi istiyorum çok üzülüyorum
|
|
_papatyam1_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _papatyam1_
|
Forumdaki kıymetli annelerden de bilenler varsa yazsın lütfen
|
|
Glnrkzy
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 248 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kardeşinize sahte korkuyu çok iyi yerleştirmişler. Muhtemelen bundan sonra antibiyotik vermeyen doktora da ilaç vermedi eve gönderdi diyecektir. Kadir beyi 10 yılı aşkın takip ederim. Çevremde salgın başlar biz ilaçsız atlatırız diğer çocuklar antibiyotik ventolin vs kullanır. Aynı zamanda iyileşiriz ama onlar akabinde tekrar hasta olur ve ilaç almaya gider. Anlatıyorum tek tek Kadir bey den öğrendiklerimi, gözleri ile şahit oluyorlar bizim durumumuza. Ama kıyamamak mı diyim, bizim çocuk öksürürken derim şükür öksürük var balgam çıkıyor, limon bal veririm daha iyi atsın diye, onlar öksürük şurubu ile öksürük geçti diye sevinir. Bizim çocukta hırıltı olur derim bronşlar daraldı balgam ciğere inmiyor şükür, onlar ventolin verir hırıltı gitti diye sevinir. Ateşi çıkar çocuğun derim şükür hastalığı yenecek kolayca ateşi çıktı diye. Onlar dönüşümlü ateş düşürücü kullanır ateşi düştü diye sevinir.
Onlara göre ben çocuğa çile çektiriyorum. Ama günün sonunda artık benim çocuklar daha az hasta oluyor. Tabi d vitamini de bir katkısı var. Ama bateri ve virüs ayrımı yapamayan aydınlatmayan doktorlar çata pata antibiyotik verip sonra sosyal medyada bunu kullanan insanlara cahil muamelesi yapıyor. Sanki reçetesiz alınıyor o ilaçlar. Ama korku salıyorlar. Kaç kere çabuk acile hemen hava verin dediler aldım hastamı çıkardım. Yeri geldi kaçtım. Aman çocuk daha kötü olur ambülans ile gelirsiniz diye korku salan doktor çok oldu. İnanç böyle birşey işte kime neye inanacaksınız bizde bitiyor iş
Düzenleyen Glnrkzy - 02 Oca 2025 Saat 11:10 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
_papatyam1_
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _papatyam1_
|
En büyüğü 18 en küçüğü 1 yaşında 3 tane çocuk annesiyim kadir beyi erken tanımış olmanın mutluluğunu yaşıyorum yazdıklarınızın altına imzamı atarım ama kendi kardeşime bile anlatamıyorum maalesef
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118188 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kızkardeşiniz, yazılarımı okusun.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|