|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
jash ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
![]() Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 10:34 |
DR. KADİR TUĞCU, CANLI YAYINDA DOMUZ GRİBİ VE DİĞER BULAŞICI HASTALIKLARI ANLATIYOR...
"Anne Olunca Anladım" annelerin ve babaların sorularına cevap bulmaya devam ediyor. 13 Mayıs Çarşamba günü, saat 14:30'da sitemizin yazarlarından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Kadir Tuğcu, son günlerin korkulu rüyası Domuz Gribi ve diğer bulaşıcı hastalıklar konusunda anne ve babaları aydınlatacak. Bu programı sakın kaçırmayın! Düzenleyen Siddartha - 06 May 2009 Saat 11:01 |
|
![]() |
|
ARDAESRA ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
Çok güzel ama biz çalışan anneler maalesef kaçıracağız. Bizim için programın özetini sunmanız mümkün olur mu acaba?
|
|
![]() |
|
hülya ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 7438 |
![]() |
evet esraya katılıyorum biz çalışan annaler böyle yararlı bir konudaki açıklamaları kaçırıyoruz aslında siteye link atılarak daha sonra bu yayını bu site vasıtası ile izlemeniz mümkün olabilirmi acaba
|
|
![]() |
|
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7000 |
![]() |
Ben de çalışıyorum ve izleyemiyorum. Mümkünse hafta sonu tekrar programı olarak yeniden yayınlanmasını rica ederim.
![]() |
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2475 |
![]() |
Maalesef programın internet yayın hakkı bizde değil... O yüzden özet veya site üzerinden link vererek izletme şansımız yok...
Tekrar programlarından yakalayabilirsiniz belki... Haftasonu tekrar yayının için Hülya ile konuşurum. Düzenleyen Siddartha - 06 May 2009 Saat 11:04 |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13760&PN=13&title=anne-olunca-anladim-turkmaxda
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=13760&PN=12&title=anne-olunca-anladim-turkmaxda gerekli aciklamayi yapmisdiniz zaten haluk bey görmeyenler icin linki tekrar yapistirdim ![]() kadir beyi kacirmayacagim ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ARDAESRA ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
![]() |
Yayınlayamassanız bile en azından Kadir Bey'in anlattıklarını yazılı özet döküman haline siteye koyamazmısınız. |
|
![]() |
|
Ege Berk ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 581 |
![]() |
offf neden dijitürk yok ya bende bu programı izlemeyi öyle çok istiyorum ki keşke başka bir kanalda olsaydınız
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|