Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doposilin 6-3-3 YOK :((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDoposilin 6-3-3 YOK :((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117966
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 01:10
Ayni sey...
Seroz Otit, Akut Otitis Media, Otitis media, Orta Kulak iltihabi, Kulak iltihabi, hepsi ayni kapiya cikar.
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 01:01
 Konu başlığındaki mevzu A-Streptokok olduğu için ; Afgınıza sığınarak ve sizden başka güvenebileceğim kimse olmadığından bir sorum var sayın hocam .. Dediğiniz gibi deposilin1-2 etki alanına kadar bugün 3. Ve son gün olmak üzere agm.600 es kullandı kızım  ve aynen dediğiniz gibi ilk dozda semtomlar mucizevi biçimde düzelmişti bile ; fakat an itibarı ile ben fenayım, hemde MS hastası olduğumdan kolay kolay hiç hastalanmam ve ateşli hastalıkta bana yasaktır :( bende ola ki Kızdan A- strep kapmışmıyımdır diye ! Onun Agm. Es'inden 66 kilo olduğum için 2.5 kaşık aldım Big smile Üstelik 40 kilo  üstünde ve yetişkinlerde etkinliği üzerinde hiçbir bilgi yoktur denmesine ! rağmen .. Olaki bu tek dozla düzelirsem kızdan bulaşan bakteriyi / sürerse grip geçiriğimi anlayıp ballı- limon- coldMix tedavimizi başlıycam .. Umarım yanlış  ve zararlı bir deneme / yanılma yapmamışımdır kendim de ?!? Sonsuz saygı , hürmet , minnet ve sevgilerimle 
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 18:15
Buğaz yanması / tüm gece titreme / kas ve karın ağrısı / baş ağrısı - boğazımda minik beyaz lekelerle geçirdiğim geceden anladığım , agm.600 es'in büyüklerde işe yaramadığı :( pin- pon enfeksiyon değil tabi ki kıza geri dönmez yine nasılsa ama babamıza da geçermi /.büyüklerede A streptokok bulsşır ve böyle yapar mı ? Ne yapmak lazım.. Normal grip tedavimize devam edeyim mi  , yoksa önereceğiniz bir antibiotiğe başlamalımıyım sayın hocam .. Malum Ms olduğumdan aslında hiç ilaç kullanmam ben .. Sabrınıza ve ilginize sonsuz teşekkürlerimle ..

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 19:17
Grip geciriyorsunuz, bosuna antibiyotik kullanmayin... 20 yasina kadar, streptokoklara karsi bagisiklik gelistigi icin, sizin yaslarda, "Kizil" veya diger Streptokoklar olmaz.
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 19:22
Çook ama çook teşekkürler Kadir Hocam.. Allah razı olsun, ben zaten grip tedavime başladım da , yeni A - strep atlatmış / deposilin iğneli ve 3 gün agm'li , 9 yaşındaki kızım'ada geçme riski var değil mi benim gribimin bu durumda , virütik olduğu için :((( 

Düzenleyen zlemyayl - 30 Ara 2013 Saat 20:15
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 22:01
Eger kiziniz sizdeki GRIBE karsi, bagisik degilse, alabilir. Hasta olmaniza ragmen,eger bu sene Grip asisi olmadiniz ise, ilk firsatta, Grip asilarinizi olun.
Yukarı Dön
zlemyayl Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2013 Saat 16:03
Sayın hoca , herşey için binlerce tşekkürlerimle / herşeyin hayırlısı ile gönlünüzce olacağı , başarı / bereket / sağlık ve afiyet dolu YENİ YIL DİLEKLERİMİ kabul buyurunuz .. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin ClapUtanarak söylüyorum ki ;  Biz eşimle bu yaşımıza dek ve 9 yaşındaki kızımız grip aşısı olmadık. TongueBu nedenle nasıl etki edeceğini bilemediğimden ( ben Ms/ kızım kavaski sendromlu yani hep bağışıklık tepkimeliyiz :( ) grip aşısı konusunda tereddütlüyüm ..  Fakat eczacı bana olmaz ama kızım ve eşim için Afrika kökenli sardunya kök özütünden UNCA adlı bir damlayı tavsiye etmiş doğal grip tedavisi için ! Size danışmadan ala evime sokmam.. Bir duyumunuz ve bilginiz varmı damlalıkla içeceğe karıştırılan bu özüt hakkında ?!? Tekrar sonsuz tşekkürlerim ve saygılarımla 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2013 Saat 19:01
Ilacin ismi: UMCA...Ilac, saf alkol ihtiva eder. Eskilerin, hastalara; Kanyak icirmesi gibi bir durum. Damarlari genisletir, sicaklik hissi duyarsiniz, sanki iyilesmissiniz gibi hissedersiniz. Geri kalan; "afrika kokenli sardunya ozoutu" hikayedir. Bu madde; Alkol icine, "uvertur" olarak konmustur. Tam bir sahtekar ilacidir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Oca 2014 Saat 19:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.