Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117966
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 01:10 |
Ayni sey...
Seroz Otit, Akut Otitis Media, Otitis media, Orta Kulak iltihabi, Kulak iltihabi, hepsi ayni kapiya cikar.
|
 |
zlemyayl
Katılımcı Üye
Puanlar: 179
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 01:01 |
Konu başlığındaki mevzu A-Streptokok olduğu için ; Afgınıza sığınarak ve sizden başka güvenebileceğim kimse olmadığından bir sorum var sayın hocam .. Dediğiniz gibi deposilin1-2 etki alanına kadar bugün 3. Ve son gün olmak üzere agm.600 es kullandı kızım ve aynen dediğiniz gibi ilk dozda semtomlar mucizevi biçimde düzelmişti bile ; fakat an itibarı ile ben fenayım, hemde MS hastası olduğumdan kolay kolay hiç hastalanmam ve ateşli hastalıkta bana yasaktır :( bende ola ki Kızdan A- strep kapmışmıyımdır diye ! Onun Agm. Es'inden 66 kilo olduğum için 2.5 kaşık aldım  Üstelik 40 kilo üstünde ve yetişkinlerde etkinliği üzerinde hiçbir bilgi yoktur denmesine ! rağmen .. Olaki bu tek dozla düzelirsem kızdan bulaşan bakteriyi / sürerse grip geçiriğimi anlayıp ballı- limon- coldMix tedavimizi başlıycam .. Umarım yanlış ve zararlı bir deneme / yanılma yapmamışımdır kendim de ?!? Sonsuz saygı , hürmet , minnet ve sevgilerimle
|
 |
zlemyayl
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 18:15 |
Buğaz yanması / tüm gece titreme / kas ve karın ağrısı / baş ağrısı - boğazımda minik beyaz lekelerle geçirdiğim geceden anladığım , agm.600 es'in büyüklerde işe yaramadığı :( pin- pon enfeksiyon değil tabi ki kıza geri dönmez yine nasılsa ama babamıza da geçermi /.büyüklerede A streptokok bulsşır ve böyle yapar mı ? Ne yapmak lazım.. Normal grip tedavimize devam edeyim mi , yoksa önereceğiniz bir antibiotiğe başlamalımıyım sayın hocam .. Malum Ms olduğumdan aslında hiç ilaç kullanmam ben .. Sabrınıza ve ilginize sonsuz teşekkürlerimle ..
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 19:17 |
Grip geciriyorsunuz, bosuna antibiyotik kullanmayin... 20 yasina kadar, streptokoklara karsi bagisiklik gelistigi icin, sizin yaslarda, "Kizil" veya diger Streptokoklar olmaz.
|
 |
zlemyayl
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 19:22 |
Çook ama çook teşekkürler Kadir Hocam.. Allah razı olsun, ben zaten grip tedavime başladım da , yeni A - strep atlatmış / deposilin iğneli ve 3 gün agm'li , 9 yaşındaki kızım'ada geçme riski var değil mi benim gribimin bu durumda , virütik olduğu için :(((
Düzenleyen zlemyayl - 30 Ara 2013 Saat 20:15
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 22:01 |
Eger kiziniz sizdeki GRIBE karsi, bagisik degilse, alabilir. Hasta olmaniza ragmen,eger bu sene Grip asisi olmadiniz ise, ilk firsatta, Grip asilarinizi olun.
|
 |
zlemyayl
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2013 Saat 16:03 |
Sayın hoca , herşey için binlerce tşekkürlerimle / herşeyin hayırlısı ile gönlünüzce olacağı , başarı / bereket / sağlık ve afiyet dolu YENİ YIL DİLEKLERİMİ kabul buyurunuz .. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin  Utanarak söylüyorum ki ; Biz eşimle bu yaşımıza dek ve 9 yaşındaki kızımız grip aşısı olmadık.  Bu nedenle nasıl etki edeceğini bilemediğimden ( ben Ms/ kızım kavaski sendromlu yani hep bağışıklık tepkimeliyiz :( ) grip aşısı konusunda tereddütlüyüm .. Fakat eczacı bana olmaz ama kızım ve eşim için Afrika kökenli sardunya kök özütünden UNCA adlı bir damlayı tavsiye etmiş doğal grip tedavisi için ! Size danışmadan ala evime sokmam.. Bir duyumunuz ve bilginiz varmı damlalıkla içeceğe karıştırılan bu özüt hakkında ?!? Tekrar sonsuz tşekkürlerim ve saygılarımla
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2013 Saat 19:01 |
Ilacin ismi: UMCA...Ilac, saf alkol ihtiva eder. Eskilerin, hastalara; Kanyak icirmesi gibi bir durum. Damarlari genisletir, sicaklik hissi duyarsiniz, sanki iyilesmissiniz gibi hissedersiniz. Geri kalan; "afrika kokenli sardunya ozoutu" hikayedir. Bu madde; Alkol icine, "uvertur" olarak konmustur. Tam bir sahtekar ilacidir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Oca 2014 Saat 19:18
|
 |