Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - domuz gribimi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdomuz gribimi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
eda81 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 68
Mesajın Direkt Linki Konu: domuz gribimi?
    Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 10:17
dr bey 16 aylık kızım geçen gece 2 kez kustu ve sonra ateşi çıktı dün de 1 defa kustu...ateşi 37.5 oluyo en fazla keyfi hiç yok çok halsiz uymak istiyor sürekli dün gece 1 kez kaka yaptı sıvıktı sanırım ishal oldu...biraz öncede bacaklarını çekerek ağladı...geçen hafta öksürüklü grip olmuştu burun akıntısı hemen  kesildi yalnız öksürüğü vardı balgamlı...öksürüğü yok gibi artık...acaba domuz gribi mi oldu...acayip telaşlıyım kan tahlili yaptırıyım mı ya da dr götüreliim mi...iştahı yok sadece emziriyorum...elim ayağıma dolaştı ne yapmam lazım lütfen yardım edinCry
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 13:51
Domuz gribide olsa, hiç merak etmeyin, ateşi en fazla 3 gün olacak. Ateşini düşürmeyin, hastalık daha kısa sürer. Emzirmeye devam...Öksürük şurubu veya soğuk algınlığı ilacı sakın verme..
Yukarı Dön
prensim2007 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 300
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 16:33
kadir  bey oğlum hasta olmasın diye hiç kapalı alış veriş merkezlerine götürmüyorum. eşim kızıyo dışarı çıkalım diyo olmaz hasta oluruz diyorum. bu yaptığım doğrumu?çocuk bi anda dışarı çıkınca dahamı çabuk hasta olur? aşı yaptırmadık. bayramda bile biyere gitmeyi istemiyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 19:58
Eşiniz haklı... Alacaksa, hazır havalar nisbeten sıcak iken geçirsin.. rahat olun. Bayramı da değerlendirin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.