|
Domuz gribi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2025 Saat 21:48 |
Hocam kızım 3 yasinda 15 gün önce domuz gribi geçirdi 2 gün önce domuz gribi kişiyle 3 saat oyun oynadı bugün öksürük burun akıntısı başladı tekrardan domuz gribi hemen bulaşır mı 15 gün içinde ikinci kez domuz gribi geçirilir mi yoksa başka bir virüs mü geçiriyor şuan
Düzenleyen Betül yazıcı - 17 Şub 2025 Saat 22:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne farkedecek? Hepsinde yapilacaklar ayni.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam biliyorum hepsinde aynı sizin sayenizde sadece ona göre bir tatil planımız vardı erteleyecektim çünkü domuz gribinde kızımın atesi 5 gün asla 40 tan düşmedi tek su içerek uyudu yollarda rezil olsun istemiyorum böyle bir riskimiz varsa gerekirse martin sonuna kadar erteleyecegim zor bir süreç geçirdik domuz gribinden ondan sonraki süreçte hatta öksürük arazlari hala yeni geçti sayılır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Karari siz vereceksiniz. Ikinci kez "domuz Gribi" geciremez.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam ilk defa günlerce düşmeyen ates yaşadık biz 3 yıldır o yüzden korktum tekrar aynısını yaşarsak boşa yola çıkmayalım diye yoksa kizimda hep hastalanır ateşlenir ateşini hiç dusurmem hatta ama 2 günden önce uzamamisti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam ateş 38.5 biraz öksürüğü vat birde grip mi geçiriyor acaba anlamadığım yeni iyileşmisken bu kadar kısa sure de tekrar grip olur mu
Hocam pedifen verdim çok ağlayınca ona rağmen atesi 38.5 düşmedi domuz gribi bir daha geçirmez dediniz bu ates hocam başka hangi grip türlerinde böyle düşmüyor veya sizin soru cevaplarınızı okudum kızıl mi geçiriyor ilaca rağmen atesi 38.5 hiç dusmedi Düzenleyen Betül yazıcı - 19 Şub 2025 Saat 01:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Misal; Enfeksiyoz Mononukleoz'da 5-7 gun ates surer.
Ugrasmayin. Ates ve Havale ile ilgili makalelerimi yazarlar kismindan mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|