Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - domuz gribi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdomuz gribi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bayraktar35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2009 Saat 23:38
Dr.Bey  sabah hiç birşey kalmamıştı.yatarken yine çıktı.bu sadece bacağındaki.vücudundakilerde bu şekilde.protein fazlalığı olabilir mi?çünkü eti çok seviyor.örneğin 100 gr.et yiyor.(kırmızı ve ya beyaz et) ya da detarjan mı?çok üzülüyorum.Cryşimdiden teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 09:56
Deterjan işine pek benzemiyor. Daha ziyade sentetik gıda işine benziyor. Boyalı ne yiyorsa kes. Bonibon, jellybon ( ayıcık şeker) Tadelle, Sarelle ve renkli sakızların hepsi bunu yapar.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 13:27
Dr.Bey  yazdığınız şeylerin hiç birini daha yemedi.sakız çiğnemeyi bilmiyor.abur cubur sevmiyor.ben size tüm gün yediğini yazayım:sabah:yoğurt,labne,fındık ezmesi(1 çay kaşığı),yumurta(3 gündür vermiyorum),tereyağı,bebe büsküvi,muz,süt.öğleyin: kavurma ve ya şinitzel ve ya köfte(ev yapımı),diğerleride baharatsız güvenilir markalar yanında yoğurt,akşama  dondurma(koruyucu,yapay aroma içermeyen),danino veriyordum onuda 4gündür kestim. ,yatarkende  süt içmediği için milupa tahıllı mamayla sütü veriyoruz muhalebi gibi.aralarda da yerse elma.
 bugün et yumurta danino vermeyeceğim diyordum fakat öğle uykusuna yatmadan baktım yine kızarmış.artık şaşırdım ne yapacağımı?sizce ne yapalım.?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 13:34

Dr.Bey dışarıdan hazır yediği şeyleri ayrı yazayım sizede kolaylık olsun.sütaşın bebek yoğurdu,et mamulleri(baharatsız,güvenilir markalar)günde 1 danino(onuda kestim) niye oluyor bu kızarıklıklar sizce,detarjana benzemiyor demişsiniz.yedikleride sağlıklı gıdalar?çok antibiyotk çmekten karaciğerimi çöktü aklıma herşey geliyor dr.a gitsek allerji testi diyecek ne yapmalıyız bize bir yol gösterin lütfen.çok teşekkürler.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 13:37
son birşey ekleyeceğim.aklıma geldi.kıyafetlerinin dokusu yapar mı?pamuklu,sentetik???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118726
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 17:30
Döküntüler kıyafetlerden bağımsız gibi. Birde çok uzak bir ihtimal ama, "barsak kurdu" varsa onlarda yapabilir. Yaşı pek uygun değil ama aklımada başka bir şey gelmiyor. Takip eden doktoru ne diyor??
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2009 Saat 23:18
allerji testi diyor doktor bey,proteini kestiğim halde daha çok kabardı.endişeleniyoruz. teşekkür ederim
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2009 Saat 14:46
Dr.Bey allerji testi mi yaptırmalıyız sizce ?kızım nasıl kurtulacak bunlardan?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.