|
domuz gribi mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Denizisil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizisil
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şub 2025 Saat 21:38 |
merhaba hocam
7 yaşındaki kızım bir sabah kusarak güne başladı. birgün boyunca kustu. ardından gecesine ateşlendi ve kusma durdu 2. gün burun tıkanıklığı öksürük yanakları elma gibi kızardı ikinci gün kusma bitti şuan 4.gün çok şiddetli ishal.ağzında koku var. burun akıntısı var.hiçbirşey yiyip içmiyor kafasını kaldıramıyor. domuz gribi olduğunu düşünüyordum.Ama ya başka birşeyse.?tedavisi geç kalıyorsa.ben dr a götürmedim,hastaneye gitmelimiyim ?strep-A testi yaptırsam mı?
Düzenleyen Denizisil - 18 Şub 2025 Saat 23:34 |
|
![]() |
|
Denizisil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağu 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Denizisil
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam şuan hiç 38.5 in altına düşmeyen ateş ve sürekli bir karın ağrısı var. ishal çok kötü kokulu devam ediyor. öksürük ve yutamama var. sizin fikriniz nedir? hiçbir ilaç kullanıyorum cold mix ve ballı limon veriyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi; gecirmedi ise olabilir, ayrica da diger Coxsackie grubu viruslar da benzer tablo yaratirlar.
Yazilarimi okuyun. Hergun ayni sorular soruluyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|