|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2016 Saat 08:26 |
Hocam oğlum 10 aylık 2 gün önce 1 kez kusmus ve 5 kez kaka yapmış(alerjik bunyeli bir çocuk arada böyle kaka sayımız artıyor).
Dun 1 kere kaka yapmış ve hafif 1 kez kusmuş.Akşam eve vardığımda da burnu tıkalıydı.2 gecedir uyumuyor ateşimiz yoktu gece ve sabah ama bugün çıkar mı bilemiyorum. Diş çıkaracağı zamanda da aynı belirtileri veriyor.Şuan 4 tane dişi yolda. Doktora hangi durumda gideyim.Ateş düşürücü vermeyin demişsiniz.38,5 u geçsekte ateş düşürücü vermeyeyim mi?Şuan sadece yakasına cold mix ve burnuna serum fizyolojik yapıyorum Başka ne yapabilirim?Oksuruk olmadığı için ballı limon başlamadım. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118649 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Allerjik bunyeli"
de ne demek..... Bu is "bunye" meselesi degildir.
Bebeklikten itibaren; asiri steril bakilan, her bir hastalikta, antibiyotik kullananlarda allerjik durumlar olur. Dislerin de; ates veya hastaliklarla bir alakasi yoktur, sadece; atesli hastaliklarda, metabolizma hizlandigi icin, disler vaktinden erken cikarlar. Cocukta; agri, sikinti olmadikca, sadece ates icin, ates dusurucu kullanmayin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|