|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
silamiran ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kas 2014 Saat 23:00 |
hocam iyi aksamlar..benim arkadasmi 26 günlük bebeği için yazıyorum 10 günlükken idrar yolu enfeksiyonundan yoğun bakimda kaldi.idrar kulturunde klebsiella spp kolonisi tespit edilmiş.simdide yüzünde ve gövdesinde dokuntuler var annesi cok tedirgin bi bakarsan hocam resimleride yoliyacam simdiden tskler
|
|
Yeter
|
|
![]() |
|
silamiran ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Gamze - 09 Kas 2014 Saat 23:06 |
|
Yeter
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
![]() Düzenleyen Gamze - 09 Kas 2014 Saat 23:07 |
|
Yeter
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120209 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sicak tutmuslar, hatta "pisirmeye tesebbus etmisler" de diyebiliriz...Ustunu acsinlar, alni terlemeyecek kadar giydirsinler, ve oda derecesini; 18-20 dereceden fazlaya yukseltmesinler.
Bu yasta IYE olmaz, iyi kaziklanmislar, Idrar Tahliline bir daha baksinlar: "NITRIT" (-) oldugunu gorurler... 10 gunluk kizda IYE ha!!!!! Sasirmis bunlar... Turkiye'deki Idrar Kulturlerine SAKIN inanmayin, hepsi hilelidir... Disardan bulasmayi, sanki IYE varmis gibi gostererek sizleri kaziklarlar... Bu yastaki bir Kiz cocugunun on kismini sterilize EDEMEZSINIZ... Birde; Yogun bakimda tuttular HA!!! Aldiklari paralar haram olsun.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Kas 2014 Saat 02:28 |
|
![]() |
|
EBRARIM51 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EBRARIM51
Hocam benim kızımda 22 aylık 3 gün ateşi 39 larda idi doktora götürdük idrar ve kan tahlilinde bişiy yok temiz dediler wbc side 8,4 dü.ama dilinde kalın bir tabaka vardı doktor boğazı kötü dedi antibiyotik den sonra ateşi düşmeye başladı. şimdidie ağzında yaralar oldu. dilinin altında kırmızı cevaplarsanız teşekür ederim.
|
|
EBRARIM HAYATIM BENİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120209 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
-esya: Oyle "Toplu igne basi" kadar capaklara, capak demiyoruz, oldumu SILME gozu tutan capak olur.
-EBRARIM: WBC;8.4 olmasi, vucutta Antibiyotik gerekecek bir hastalik olmadigini gosterir ama, Turk doktorlari bunlari bilmezler, onlar her atese salak gibi Antibiyotik verirler... Antibiyotigi hemen kesin, yoksa o yaralar dahada artar... vucudumuzdaki yararli (Probiyotik) bakterileri boyle gereksiz Antibiyotik kullanimlari ile yok ederseniz, basiniza daha cok isler acilir... Bu sayede de, doktorlardan cikamazsiniz. Zaten maksat da budur. Benim yazilarimi, makalelerimi okuyun. Agizi icin; 1- Gunde 1x1, Reflor toz'u yemeklerine, sutune katin. 1 paketi 2-3 kisma bolup verebilirsiniz. 2- Yemeklerden sonra, agizdaki yaralara, Pyraldin sol. surun veya damlatin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Kas 2014 Saat 18:57 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
hocam dediğiniz gibi(nItrIT (-)bu arada bebek erkek..bugun annesi kontrole goturmus idrarinda bisey cikmamis alnındaki dokuntulerede nezle sonucu ve enfeksiyondan kaynaklandigini soylemis ayrica hametan ve prednol-a krem yazmis biri vücuda digeriyuzunune surulecekmis..bu arada bugun tahlil sonucunuda yoluyorum size..son olarak anne hamileliği boyunca idrar iltabi sorunu yasamis ilaç falan kullanmis dr da anne karninda geçmiş olabilir demiş..teşekkürler
|
|
Yeter
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
http://i.hizliresim.com/2Qb8pA.jpg
|
|
Yeter
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|