|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 May 2016 Saat 19:42 |
|
Resimler hem cok buyuk ve hem net degil. Butun vucudunu gosteren daha net resim gonderebilirmisiniz?
|
|
![]() |
|
Poyrazgülay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Poyrazgülay
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2016 Saat 22:12 |
![]()
|
|
![]() |
|
Poyrazgülay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Poyrazgülay
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2016 Saat 22:27 |
|
Hocam merhaba 3aylık bebegimin yüzünde resimdeki gibi kızarıklık çıktı.15 gündür var diğer tarafda aynı fakat daha küçük sadece anne sütü alıyor sadece 1 gün kortizonlu krem denedim oda üzerinde hafif bir kuruma ve dükülme yaptı bir dahada sürmedim. Kremi sürerken ağladı acıyor olabilir. Vücudunda başka bir yerde yok sizce neden olmuş olabilir ne kullanalım. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 May 2016 Saat 18:42 |
|
Asiri sicaktan, suratinin yastiga gelen tarafi tahris olmus. Birde; yastik kilifi; camasir sabunu ile yikanirda, iyi durulanmazsa, bu durum daha bariz olur. Serin tutun, hergun banyo yaptirin, kendiliginden iyilesir.
|
|
![]() |
|
Poyrazgülay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Poyrazgülay
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2016 Saat 07:21 |
|
Merhaba hocam
9 aylık oğlum geceleri saat başı kalkıyor mama,süt,su kabul etmiyor yalnızca emmek istiyor oda onu doyurmadığı için sürekli kalkıyor ya sürekli beşik de yada ayağımda sallanmadan durmuyor gündüz uykusu en fazla 1 saat uyur eğer ayağıma alıp sallayınca 1 saat daha uyuyor benim artık sinirlerim harap oldu ne yapacağım şaşırdım 5 aydır böyle ne gecemiz ne gündüzümüz var lütfen yardımcı olur musunuz hocam teşekkürler
|
|
![]() |
|
Poyrazgülay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Poyrazgülay
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ara 2016 Saat 15:53 |
|
Bu arada hocam sipraktin kullandım hiç fayda etmedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Ara 2016 Saat 23:09 |
|
Eger; kilosu:9kg.'dan fazla ise, sakin karismayin, bildigi gibi devam etsin.
|
|
![]() |
|
Poyrazgülay
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Poyrazgülay
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 16:21 |
|
1-hocam siz beni yanlış anladınız.sipraktini yemek yemediği için değil uyumadığı için denemiştik.5aydır uyumuyor gündüz yemesi iyi fakat gece ayağımdan indirdiğim anda uyanıyor bende acaba doymuyor diye mi uyumuyor dedim fakat gece anne sütünden başka birşey kabul etmiyor fakat sütüm yok.gece süt,pirinç unu ,çorba hiçbirini almıyor ve uyumuyor sipraktin de uyku konusunda hiç işe yaramadı başka bir tavsiyeniz var mı sütü soğuk da denedim eğer geceleri aç olsa yerdi diye düşünüyorum peki açlıktan değilse neden uyumuyor bütün gece ve gündüz ayaktan inmek istemiyor 4 yaşında bi oğlum var onunlada ililgilenemiyorum sinir sistemim alt üst emzirirken kullanabileceğim bir antidepresan var mı en azından çocuğun uykusu düzene girene kadar kullanırım 2-hocam başka bir sorunumuzda bahsettiğim oğlum yani küçüğü eylül ayından beri hasta önce grip oldu ben büyük oğlumu sizin tavsiyelerinizle büyüttüğüm için ona da bunu da hiç ilaç kullanmadım neyse şimdiki iki ay önce grip oldu ve ben hiç doktora götürmedim iki ay boyunca öksürdü sonra öksürük hiç ilaç kullanmama rağmen bronşlara indi öksürük azaldı ve hırlamaya başlado bal limon veriyorum üç aydır sonra ateşi çıktı onada müdahale etmedim bronşlarıbdan cızırtı sesi geliyordu.eşimin ısrarıyla aile hekimine götürdük.tabi görür görmez hemen hastaneye götürüp hava veriyosunuz dedi tabiyki götürmedim bronşit demediler ama sizin bronşit durumunda önerdiğiniz ilacı bricanly onu kullandım 5 gün o ilaçtan sonra tekrar öksürük başladı hırıltı geçti çocuk tam iyileşir gibi oldu tekrar aynı şekilde 2 gündür fena şekilde hırlıyor ve yine cızırtı sesi geliyor.eşim çocuk doktoruna götürelim diyor burda ilaç konusunda insaflı bir çocuk doktoru var eşimi susturmak için yarın götürücem verdiği ilaçları size yazıcam kullanma dediğinizi kullanmicam sanırım uyumadığı içinde dinlenemiyor ve hastalık bir türlü geçmiyor 9 kilo ve 9 aylık
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|