|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Glshbgz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam merhaba
Yüzü hafifledi vücudu başladı, sırt ve gögüs komple. Cildiyeciye gittim sürme ilaç verdi, zytrec devam edin dedi. Verilen kremleri değerlendirebilir misiniz? Sağlıkla kalın http://i.hizliresim.com/vnrpNp.jpg |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilemiyorum.. Benim kullandigim (tercih ettigim) kremler degil..
|
|
![]() |
|
Glshbgz ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
Krem kullanmak gerekiyor mu, sizin tercih ettiğiniz krem ismini öğrenebilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bulabilirseniz; Ultralan krem, bulamazsaniz, Hipocort krem, gunde:2x1, cok ince bir tabaka halinde surun.
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba
Hipocort aldım, hemen etkisini gösterdi. Tamamen geçene kadar mı kullanmalıyım, süresi var mıdır? Sağlıkla kalın |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iyilesince, birakin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|