Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doktorun teshisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDoktorun teshisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 143
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Doktorun teshisi
    Gönderim Zamanı: 06 May 2017 Saat 00:09
Saygideger hocam arkadasim 3 bucuk aylik bebegini yatarak emzirirken burnundan sut geldigini gormus sanirim dogru anladiysam gozunden de sutun geldigini gormus.doktorunu aramis o da asla yatirarak emzirme surekli kulak iltihabi olur demis.bi de burnundan sut gelmesi normal demis.kulak iltihabi teshisi dogru mu hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118625
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2017 Saat 06:07
Yarisi dogru!!!!!

1- Anne sutu kacmasi ile, bilakis daha direncli hale geliyor ve Kulak iltihaplari daha az oluyor..
2- Mama kacarsa, yabanci madde oldugu icin, reaksiyonlar oluyor ve Kulak iltihaplari daha FAZLA oluyor.. 

Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2017 Saat 23:43
Ne kadar ilginc... aklima soyle bise takildi;gecmiste oglumu hem emzirmistim hem de ac dusuncesiyle mama vermistim.yillar sonra yani yas 4 olunca kulak problemi baslamisti ve 4 bucuk yasinda kulaga tup takilmisti acaba yatar vaziyette mama verdigim icin mi hep kulak sorunu oldu??hep yatirarak emzirdim saygilar...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 07:56
Olabilir... Keske 4 yasindan evvel yazilarimi okumus olsa idiniz... 
O tuplerde bosuna takildi.. 
Yukarı Dön
cemcivan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cemcivan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 08:31
Hocam keske...en buyuk keskelerimin biride bu;buyuk oglumda sizi tanisaydim keske cook pisman oldugum durumlari yapmisim hirpalamisim doktorlain sozumona teshisleriyle ve ben onlara uyarak dogru yaaptigimi sanmisim.evet sizi tanisaydim asla tup taktirmazdim ve illadin damlayla atlatirdim.hatta kulaginda hala tup var ve biz tatilde ameliyatla bu tupu cikaracagiz..ama sansim kucuk oglusuma yine de siZI BUlmam oldu ve ben 9 yasindaki ogluma sizi tanidigimdan beri 2 yildir hic antibiyotik vermedim.bi de su timus bezini ogrendim yani hayretler icindeyim yani doktorlar bu bilgiyi bilmiyolar mi??Allah sizi basimizdan eksik etmesin...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2017 Saat 18:58
Birakin bu bilgileri, hastalara yazdiklari ilaclarin ICERIGINI bile bilmiyorlar!!! 
Bilseler hic; Aferin,Peditus ve Calpol'u ayni receteye yazip, cocuklarin Karacigerini, Parasetamol
zehirlenmesi ile iflas ettirirlermi idi?? 

Yukarı Dön
Esrayldz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esrayldz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2017 Saat 23:06
Hocam oglum 3 yaş 14 kg bugün yaklaşık yarım şişe kadar calpol içti iki defa kusturdum ilaçta çıkardı. Şuan ne yapmalıyım. Lütfen yardım edin.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2017 Saat 23:46
Hemen; Asist surup, gunde; 3x2 olcek baslayin ve 5 gun verin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.