Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dogumdan sonra eslerinizle iliskillerinizde degism
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudogumdan sonra eslerinizle iliskillerinizde degism

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 11:58
 eşim kilolarımla ve davranışlarımla ilgili bişey demiyor. hatta ben kilolarıma taktıkça o sen bir bebek doğurdun hem daha 2 ay oldu diye beni teselli ediyor. zaten doğumda sonra ailece 1 ay annemde kaldık. sağolsun sesini çıkarmadı. bebek konusunda da bana yardımcı oluyor.( maşallah)
 onu çok seviyorum Heart
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2008 Saat 14:40
çok şükür kızlar benimde bir problemim olmadı.Eşim daha da düştü bana daha çok ilgindi benimle hamileliğimden beri bu durum artarak devam etti çok şükür allhım herkese böyle eşler nasip etsin inşallah bizi üzmesinler di mi işimiz boyumuzu aşmış zaten brde onların afra tafralarıyla uğraşmayalımLOLLOL
Yukarı Dön
fsaglam Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2008 Saat 16:15
bizde neler olmadı neler bende lohusalık depresyonu onda babalık depresyonu
bi sıcak çorba yapıp getiren yok

ohooo sonra herşey düzeldi oğluşumuzla güzel bi aile olduk

şimdi tekrar hamileyim bakalım bu lohusalık nasıl atlatılacak
neyse bebişlerimiz iyi olsunda bizde oluruz
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2008 Saat 09:59
Ben doğumdan sonrada hamilelikteki gibi iştahlıydım.Bazen "bu nereye kadar gidecek"diyordum .Kilolarım bariz bir şekilde fazla değildi ama göbeğimin kalmasından korkuyordum.Sonra her tartılışımda iştahımın yerinde olmasına rağmen kilo verdiğimi fark ettim.Emzirirken kilo verilirmiş öyle demişlerdi.Zamanla,hiç diyete gerek kalmadan çabucak kilolarımı verdim.Şuan hamile kaldığım kilodan düşüğüm.Öyleki eski kıyafetlerim bile bol oluyor bana...Eşim hamileliğimdede,doğum sorasındada kilomla ilgili hiç problem yaratmadı çünkü fazla kilo almadım ikizler almıştı kiloyu.Eşimle ilişkime gelince;Hamileliğimdede sonrasındada çok şükür bir problem yaşamadımEmbarrassed
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Tem 2008 Saat 14:47
valla benim de problemim yok kilo konusun da eşim bazen takılıyo hatun bu halin de çok güzel ama biseneye kadar zayıflarsın dimi diye öyle işte bir problemimiz olmadı çok şükür ama bi sene sonra ne olur kilo konusun da naparız ne der onu bilemem çünkü o kilo aldımı ben onla uğraşıyom rejim yap göbek gitsin diye LOLLOLLOL
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 14:47
eşim önceden 48 kilo olmama rağmen kilolarımla alay ederdi şimdi 60 kiloyum ama rejim yapmamam için zorla yediriyoLOL (bebek emdiği için tabi) aldatma konusuna glince yapacak adam onu hamilelikte yada lohusalıkta yaparsa en iğrenç aldatma olurTongue. çünkü kadının en hassas olduğu dönemlerdir. ve benim eşim böyle bişi yapacak kadar hain değildir Star
bi gün herkes yaptıklarının bedelini ödeyecek !!!... Ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız
Yukarı Dön
nil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2008 Saat 16:22
ben zaten kiloluydum önceside sonrasıdaLOLLOL

o yüzden kilo sorununmuz olmuyor.Smile
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine.....
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2008 Saat 13:08
Ne duygusal anlamda nede cinsel anlamda hiçbir problemle karşılaşmadım.Çocuktan sonra farklı bir boyuta girdi evliliğim.Evliliğimiz sadece evimize giren 2 yavruyla olgunlaşıverdi.Aldatılmadım hiç...Bu bence yapı meselesi.Eğer bir insanın içinde varsa eşi hamile olmadan öncede aldatır...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.