Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğumdan çıkınca ilk ne dediniz?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğumdan çıkınca ilk ne dediniz?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 24>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Konu: Doğumdan çıkınca ilk ne dediniz?
    Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:15
Ben ameliyattan çıkıp beni yatağıma götürürlerken eşimin ismini sayıklamışım. çünkü doğuma giderken yanımda yoktu.Geldi ve elimi tuttu.Ayyyyy ne güzeldi yaLOL yatağıma yatırdılar beni ve İKİSİDE VAR MI diye sayıklamışım.Çünkü ikizlerim olacaktı ve doğuma kadar ben hep rüyamda ikizlerden birini rüyamda görüyordum.Yanıma her gelene bozulmuş plak gibi
İKİSİDE VAR MI ? İKİSİDE VAR MI ?diye sormuşum.Komikti yaaaaaLOLLOL
yine mi doğursam neeeeeeee.Ama ikizler çok korkuttu beni.Yok be doğuramam Allah olmayana versinWink

Düzenleyen yessim - 05 May 2008 Saat 15:15
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3965
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:22
 sezeryan ile doğum yaptım.doktorumun karnıma yaptığı muayene ile uyandım ve "ÇEK ELİNİ BE" demişim.doktor:"KİBAR OL BİRAZ" deyince iyice uyandım.

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:29
Nasıl iyimi?? niye hala gelmedi ??hemen ağlamadı iyimi??

ben bu 3 cümleyi sürekli sayıklıyordum...Kötü bir doğum oldu benim,normal doğum diye gittim,epidural sezaryan oldum,ameliyathanede kızım doğdu ama hemen ağlamadı,vurdular,salladılar,bişeyler yaptılar,yanii bişeylerin ters gittiği belliydi ve hepsi benim gözümün önünde oluyordu Cry çok zor dakikalardı,benim dikişlerim atılırken kızımı biraz rahatlaması için küveze koymuşlar,ben odama çıktım,normalde bebekten sonra anne gelir ama ben kızımdan önce gelmiştim,ameliyathanede gördüğüm birkaç kötü dakikadan başka göremedim kızımı Cry odamda görücem derken,ordada olmayınca çok kötüydüm,herkese şu 3 cümleyi söylüyordum,herkes iyi küvezde dinleniyor diyordu ama ben ısrarla bu soruları soruyordum Cry Benim doğumumada kamera sokmuştuk,ama öyle psikolojisi zor anlardıki, kameradaki görüntüler beni sürekli o anlara götürüyordu,sanırım eşim üstüne başka şeyler çekmiş ve silinmiş hepsi,yanlışlıkla oldu dedi ama ben bilinçli yapıldığını düşünüyorumDisapprove eve geldikten sonra bile herkese gösterip,o anları yaşıyor ve ağlıyordum çünküCry
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:30
Ben ilk olarak doğuma alınırken heyecandan bayılacakmış gibi oldum ve ardından o anestezi uzmanları beni fazlasıyla rahatlattılar benle muhabbet ede ede doğumum gerçekleşti ve benim ilk sorduğum soru "parmaklarını saydınız mı tam mı?" oldu.... saçma diyebilirsiniz ama okuduğum birşeyden çok etkilenmişim sanırım. Uyanık olduğum için daha birsürü soru sordum ama en can alıcısı buydu.LOLLOL
Bu arada doğuma girerken ilk sorduğum soru ya uyuşmazsa acıyı hissedersem nolcak demiştim.LOLLOL
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:32
Aaa İrme ben de ilk onu soracaktım ama benim kız avazı çıktığı kadar bağırdığı için sormadım. Seninkine de üzüldüm ama geçti o endişeli günler canım yaaaaApproveApprove
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:34
Orjinalini yazan: byzkz byzkz Yazdı:

sezeryan ile doğum yaptım.doktorumun karnıma yaptığı muayene ile uyandım ve "ÇEK ELİNİ BE" demişim.doktor:"KİBAR OL BİRAZ" deyince iyice uyandım.

Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:35
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Aaa İrme ben de ilk onu soracaktım ama benim kız avazı çıktığı kadar bağırdığı için sormadım. Seninkine de üzüldüm ama geçti o endişeli günler canım yaaaaApproveApprove

ayy çok şükür geçti,Allah kimseye yaşatmasın o zor anları,hala düşününce kötü olurumConfused
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:39
Orjinalini yazan: byzkz byzkz Yazdı:

Anestezi sonrasında herşey söylenir yahuuuu. Ama doktor da kendini nasıl hissetti kimbilir.LOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 24>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.