Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğuma 5 hafta...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudoğuma 5 hafta...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aynursaper Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 19:08
Orjinalini yazan: duru duru Yazdı:

Benimkine de 5 ay kadar kaldı işteLOLama sayılı gün çabuk geçiyor.
evet sayılı gun cabuk gecıyor allah yardımcımız olsun.....normal olsun....LOL
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 19:11
Orjinalini yazan: Melek Melek Yazdı:

Merhaba Kızlar ,

Benim doğuma da 5 hafta kaldı..bazen çok heyecanlanıyorum. Normal olsun istiyorum ama kısmet. Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı kısmet etsin..Kasılmalrınız oluyor mu ? Ben bazen hissediyorum.Karnım top gibi sertleşiyor ve sonra düzeliyor. Doktor normal dedi. Benim ilk doğumum olacak. Neyse kendinize iyi bakın Smile
benım artık 23 gunum kaldı hayırlısı.benım karnımda cok sert o yuzden cok catladı bazen benımde kasılmalar oluyo normaldır bırde kramplar basladı...anne olmak kolay degılmıs allah bızlerı bır avazda kurtarsın canım...Clown
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 19:13
Orjinalini yazan: deryayuz deryayuz Yazdı:

benim 28. haftam.bide düşük tehlikesi atlattım işte o zaman korktum, birazz panik atak oldum. aklıma getirmesemde  ne zaman ve nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum.A llah hepinize güç kuvvet versin az acı ile  bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.ben de normal istiyorum ama bakalım son durum ne olacak. ocak ortası gibi bekliyoruz prensimizi......
hıc dusunme artık atlatmıssın dusuk tehlıkenı artık sen bebegını kucagına alacagın gunu dusun...allah bır avazda kurtarsın canım....Clownbu arada dogum yapacaklar bebegınıze odalarınızı hazırladınızmı neler yaptınızz... 
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 12808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 21:52
hadi bakalım güzel sağlıklı haberlerinizi bekliyoruz. Korkmanıza gerek yok arkadaşlar. Allah bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Mutluluğunuz size en kısa zamanda ulaşsın....Clown

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2007 Saat 22:00
ay hadi bakalım hepinizi allah kurtarsın.müthiş bir duygu yaa.bende 5 sene sonra falan yine aynı duyguyu yaşamak isterimLOL
Yukarı Dön
poyraz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 708
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 11:04
insan son ayına girdiğinde hiç zaman geçmiyo sanki benim rüyalarıma girerdi devamlı olmadık yerde suyum patlar eşim kucağında hastaneye koştururLOLbazen yolda doğum yaparım hastanede göbek bağını keserler falan psikolojim bozulmuştu yanlız yürüyüşe bile çıkamazdım yollarda suyum gelicek diye allahtan öle bi sorunum olmadı herşeyimi hastanede yaşadım(suni sancı ile)Allah bütün annelerin yardımcısı olsun bir avazda doğurmak nasip etsin.Ama tavsiyem iyi bir hastanede normal epidural yapınBig%20smile
http://b1.lilypie.com/NgFWp2/.png[/IMG][/URL]
Yukarı Dön
Melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 16:27
Kesinlikle doğru söylüyorsun..Gece yatınca yarın ne olacak acaba diye düşünüyorsun..benim annem falan da yok burada..daha gelmediler ama içten içe yetişebilecekler mi diye düşünüyorum.Tek düşündüğüm şey yeri , zamanı uygun olsun da ben de fazla paniklemiyim...Bir arkadaşım suyu geldiği halde kuaföre gidip saçına fön çektirmişti....ben kendimi o halde düşünemiyorum ..saçım da fönsüz oluversin canım ..LOL
Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2007 Saat 20:04
Orjinalini yazan: Melek Melek Yazdı:

Kesinlikle doğru söylüyorsun..Gece yatınca yarın ne olacak acaba diye düşünüyorsun..benim annem falan da yok burada..daha gelmediler ama içten içe yetişebilecekler mi diye düşünüyorum.Tek düşündüğüm şey yeri , zamanı uygun olsun da ben de fazla paniklemiyim...Bir arkadaşım suyu geldiği halde kuaföre gidip saçına fön çektirmişti....ben kendimi o halde düşünemiyorum ..saçım da fönsüz oluversin canım ..LOL

canım düşünme bunları bebiş bekler anneannesini benim ailemde izmirdeler annem doğum tarihinden 3 hafta önce gelmişti,sizinkilerde son günlere bırakmasınlar nolur nolmaz.mesela kayınvalidem yetişemedei onun geldiği gün doğum yaptım o hastaneye geldi otobüsten iner inmez

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.