benim hamilelikte boynumun sadece sol tarafi inanilmaz et beniydi...sayilamiycak kadar cok ama ince inceydi...saniyorum dogumdan 2-3 ay sonra gecti....bazi arkadaslarin daha buyuk et benleri oluyormus onlar bence mutlaka doktora gorunmeliler....cunku benler bazen beklenmedik sonuclara neden olabiliyorlar...sakin kendi kendinize yakmaya yada iple koparmaya calismayin....mudahale gerekiyorsa mutlaka doktor yapsin....gobegimdeki iz 3 ayi buldu...zaten cok hafifti...hamileligim boyunca onu izlemek cok hosuma gidiyordu....gobek deligim yerlestikce izde gitti...birde bu kilolar gitse....birde benim vucudum catlamaya musait...daha once kilo alis verislerimde vucudumda catlakalr olmustu....fakat hamileligimde bir krem kullandim onu ozelden isteyen hamilelere yazabilrim....bir tane catlak olmadi...bilmiyorum sanirim krem etkili oldu...birde su cok ictim....birde krem kullanmaya erken baslamak gerekiyormus...hazir cilt problemlerinde dip not duseyim istedim....insallah butun anneler eski formlarina biran once kavusur....
Düzenleyen KEREMIM - 18 Oca 2008 Saat 14:57