Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Doğum sonrası leke ve et benleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDoğum sonrası leke ve et benleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 03:20
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

bendede leke ve iz hiç yok olmadıda karnımdaki çizgi ne zaman geçecek acaba bilmiyorum çok beyaz tenliyim yaza kadar geçer umarımConfused

Merhaba ifakat.

Benimki geçti karnımdaki iz.Esmerlerde daha çabuk geçiyor yada belli olmuyor.Beyaz tenli bir arkadaşım var,onda hamile kalmadan öncede vardı iz(kilo alınca çıkmış)ve doğumdan sonra hala duruyordu.Ama sen zayıfsın,yaza kadar geçer,rahat olClown
işallah canımmmClownClown
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2008 Saat 18:33
benler bende de çoktı...bazıları kırmızı bazıları ten rengimde...ben de cildiyeye gittim doğumdan sonra geçer dedi ...hiç bir şey yapmaya gerek olmadığını söyledi...KEREMIM doğumdan ne kadar süre sonra geçti sizinkiler... 

Düzenleyen ugurbitkisi - 10 Oca 2008 Saat 18:35
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2008 Saat 14:55
benim hamilelikte boynumun sadece sol tarafi inanilmaz et beniydi...sayilamiycak kadar cok ama ince inceydi...saniyorum dogumdan 2-3 ay sonra gecti....bazi arkadaslarin daha buyuk et benleri oluyormus onlar bence mutlaka doktora gorunmeliler....cunku benler bazen beklenmedik sonuclara neden olabiliyorlar...sakin kendi kendinize yakmaya yada iple koparmaya calismayin....mudahale gerekiyorsa mutlaka doktor yapsin....gobegimdeki iz 3 ayi buldu...zaten cok hafifti...hamileligim boyunca onu izlemek cok hosuma gidiyordu....gobek deligim yerlestikce izde gitti...birde bu kilolar gitse....birde benim vucudum catlamaya musait...daha once kilo alis verislerimde vucudumda catlakalr olmustu....fakat hamileligimde bir krem kullandim onu ozelden isteyen hamilelere yazabilrim....bir tane catlak olmadi...bilmiyorum sanirim krem etkili oldu...birde su cok ictim....birde krem kullanmaya erken baslamak gerekiyormus...hazir cilt problemlerinde dip not duseyim istedim....insallah butun anneler eski formlarina biran once kavusur....

Düzenleyen KEREMIM - 18 Oca 2008 Saat 14:57
Omrum
Yukarı Dön
KEREMIM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2008 Saat 14:58
bu arada ugurbitkisi cevaptaki gecikme icin ozur dilerim...Clown

Düzenleyen KEREMIM - 18 Oca 2008 Saat 14:59
Omrum
Yukarı Dön
ugurbitkisi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 52
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2008 Saat 01:37
canım benim cevabına teşekkürler...
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2008 Saat 21:09
Orjinalini yazan: KEREMIM KEREMIM Yazdı:

benim hamilelikte boynumun sadece sol tarafi inanilmaz et beniydi...sayilamiycak kadar cok ama ince inceydi...saniyorum dogumdan 2-3 ay sonra gecti....bazi arkadaslarin daha buyuk et benleri oluyormus onlar bence mutlaka doktora gorunmeliler....cunku benler bazen beklenmedik sonuclara neden olabiliyorlar...sakin kendi kendinize yakmaya yada iple koparmaya calismayin....mudahale gerekiyorsa mutlaka doktor yapsin....gobegimdeki iz 3 ayi buldu...zaten cok hafifti...hamileligim boyunca onu izlemek cok hosuma gidiyordu....gobek deligim yerlestikce izde gitti...birde bu kilolar gitse....birde benim vucudum catlamaya musait...daha once kilo alis verislerimde vucudumda catlakalr olmustu....fakat hamileligimde bir krem kullandim onu ozelden isteyen hamilelere yazabilrim....bir tane catlak olmadi...bilmiyorum sanirim krem etkili oldu...birde su cok ictim....birde krem kullanmaya erken baslamak gerekiyormus...hazir cilt problemlerinde dip not duseyim istedim....insallah butun anneler eski formlarina biran once kavusur....

Benimde boynumun sol tarafında ince ince,dokununca belli oluyordu,ama benimkiler  hala geçmediUnhappy 7 aya girdik azalacağına artıyor sanki ve aynadan baktığımda dikkatlice,görebiliyorumCryCry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.