Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - doğum korkusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudoğum korkusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yagizinannesi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 40
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2010 Saat 20:50
PigPigKilo konusunda benim doktorum çok takıntılı.ben 48 kiloyla hamile kaldım şimdi 62 kiloyum.Doktorum gebelik zehirlenmesi olmaması için senin kilo almanı istemiyorum dedi.yoksa 20 kilo falan alabilirsin rahatlıkla dedi.Benimde 2 ayım var.Ama bebek biraz az kilolu olursa daha kolay çıkıyor diyolar.Annem beni normal doğuma özendirmek için Çağla şikel,ebru şallı bile normal doğurdu diyo,bende diyorum tabi 2 kilo bebişi çıkarmak zor değildir kolaysa 4 kilo çıkarsınlar diyePigPig
Yukarı Dön
betulece Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2010 Saat 21:36
merhaba ben kendi tercihimle sezeryen oldum... hamile kalmadan önce bile doğumu düşünüp korkardım ama ameliyattanda korkmama rağmen bişey hissetmeyeceğim için onu seçtim...
çok rahat geçti ..2.gün duş bile aldım.. bende şaşırmıştım ama o gün ağrı kesici çok verdiler heralde çünkü diğer günler sızılar oluyor hafif.. orta riskli ameliyat sonuçta normal o da ... tavsiye niteliğinde anlaşılmasın yaşadıklarımı anlatyrum ama dr. un iyi ise sorun yok.doktor önemli . benim dr.um çok iiyiy güveniyordum...annemde hamile kaldığım zaman ameliyatı ii dr. seç demişti anlamış sezeryan olacağımı...
yani dişim çekilirken bile bayılmış bi insanım...

sevgiler...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2010 Saat 14:03
merhabalar ben de 3 ay önce sezeryanla doğum yaptım.doğum yapacak insanlara tavsiyem lütfen kimsenin doğum hikayesini dinlemeyin.
her doğum farklıdır,her bünye farklıdır.ben biraz mecburi,biraz da isteyerek sezeryan ile doğum yaptım çok ben hiçbir sorun yaşamadım 2 gün sonra duşumu aldım ve bir daha da yatmadım ama keşkeeee biraz cesaret diyip normall yapabilseydim bebeğimi ilk ben göremedimm yaaa için yanıyor ona çünkü epidurale bile cesaret edemedim.kimseyi dinlemeyin kendinize inanın,sağlıklı doğumlar diliyorum...
Yukarı Dön
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2010 Saat 12:28
normal  doğum yapmış ve sezeryana yakından tanıklık etmiş biri olarak normal doğumu tek geçerim herşeyiyle tarif  edilemez bi mutluluk  (Eğer okumadıysan Hakan Beyin yazılarını okumanı tavsiye ederim)
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Nis 2010 Saat 14:03
20 saat kadar doğum salonunda kaldım bi çok kişinin doğumuna tanıklık ettim, kiminin zor kiminin kolaydı bu bir gerçek ama sonundaki bebek çığlığı herşeye değer.. herşey yolundaysa normal doğumdan korkma derim kendini şimdiden hazırla..
 benim 20 saatte doğum olmayınca sezeryana aldılar, ama bi şikayetim yok 1 haftada kendime geldim göbek falanda almadı..Wink
Yukarı Dön
gülmert Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eki 2010 Saat 18:56
Allah her bayana sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
mutlaka zor ama en mükemmel duyguu
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2010 Saat 17:16
bendede var dogum korkusuuuConfusedConfused

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eki 2010 Saat 17:23
Orjinalini yazan: peperutka peperutka Yazdı:

bendede var dogum korkusuuuConfusedConfused

canım sen doğum apmadın galiba LOLLOL insanın bilmediği birşeyden korkması doğal bide biz yaşayanlar bi anlatırızki Tongue LOLLOLLOL.
ama yinede doğuruz ikinciyi üçüncüyü LOL
hiç korkma sınırlı sürede olacak bitecek bişey ve sonrası çooook güzel o yaşananlara değiyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.