Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Mutlu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dogum kontrol hapı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdogum kontrol hapı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ocean_fc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: dogum kontrol hapı
    Gönderim Zamanı: 15 Eki 2007 Saat 15:42
merhabalar hüseyin bey
(26 yasındayım,sigara kullanmıyorum)benim sorunum adet gecıkmesı  hormon testlerı sonucunda testesteron-lh-fsh da farklar goruldu dogum kontrol hapı ve yanında ek ılacla testerteron sevıyesını duzenlıyıcı ılac kullandım ve 6 ayda bır genel kontrollere gıttım.artık sonuclar normale döndü ama ılac kullanımını bıraktıgımı takıp eden 2.ayda yıne adet duzensızlıgım devam edınce yıne aynı doktoruma gıttım yıne ılaca basladık ama sorunla ılgılı bırsey soylemedı bı 6 ay sonunda yıne bıraktık yıne gecıkme yasanınca baska bır doktora gıttıgımde ıse yumurtaların catlamasında sorun oldugunu,ilac kullanımım olmasaydı daha farklı sorunlar olabılırdı sımdı bu ilacı evlenene kadar kullanacaksın ve sonra bebek dusundugun zaman ona gore bır duzenleme yapılacak dedı(not:ultrasonda herhangı bırsey gorunmuyor-mens oncesı 15 gunluk gecıkmede bakıldıgında daha catlamanın gerceklesememıs olması goruldu mens sonrası ultrasonla bakılınca sorun olmadıgı cıktı).benım kaygım ve endısem yanı sonucta ne zaman evlenecegım bellı degıl bu sekılde ılac kullanımı saglıklımıdır.suan yıne duzensızlık var mens sonrası ılaca baslıyacagım ama acıkcası sızdende onay almak ıstıyorum.
sımdıden teskkur ederım

Düzenleyen ocean_fc - 15 Eki 2007 Saat 15:51
Yukarı Dön
Dr.HuseyinMutlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 155
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2007 Saat 21:46
Merhaba,

Bence doktorunuz haklı, onun önerisine uymalısınız
Yukarı Dön
ocean_fc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2007 Saat 22:17
cok tesekkur ederım yardımlarınızdan dolayı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.