|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enise ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Haz 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Gönderim Zamanı: 05 Haz 2012 Saat 14:34 |
Merhaba, aranıza yeni katıldım ve başlattığım imza kampanyasına sizilerin desteğine ihtiyacım var, 2 aylıkken hazır mamaya geçmek zorunda kalan ve kreşe 1 yaşında gitmeye başlayan çalışan bir annenin çoçuğuyum ben, Devletin ilk 6 ay anne sütü deyip 4 ay izin vermesine karşılık, ücretli doğum iznin uzatılması ile ilgili DOĞUM İZNİ UZATILSIN imza kampanyasına lütefen sizlerde destek verin, Daha sağılık ve anne şefkati ile büyüyen bir nesil için, desteklerini için şimdiden çok teşekkür ederim, ( lütfen arkadaşlarımızla paylaşalım )
http://imzakampanyam.com/dogum-izninin-uzatilmasi-imza-kampanyasi
![]() |
|
Bazen bir adım ileri gitmek için geriye gelip güç almak gerekir...
|
|
![]() |
|
ELİFGÜLDEFNE ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Oca 2013 Konum: ÖĞRETMEN Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() |
umarım kabul edilir. şuan hamileyim ve çok ihtiyacım var.
|
|
ELİFGÜLDEFNE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|