Vaktim oldukça anne formlarına girmeye başladım. Fotoğrafçılık konusunu görünce hemen atladım. Eşimi ikna edene kadar bindereden su getirdim ama sonrasında o da ne kadar doğru bir iş yaptığımı gördü.
Tercih ettiği fotoğrafçıyı daha önceki doğum yapan arkadaşlarım önerdi.
Açıkcası iletişime geçtiğim ilk dakikadan itibaren o kadar sıcak bir ilişki kurduk ki bu enerji tüm süreçlerime yansıdı..
Doğum öncesinde anne olmasından dolayı beni çok yönlendirdi, doğum sırasında resmen bana koçluk bile etti..Saat 7 deki doğumum için 6 da o da hastaneye geldi, kendime gelip,makyajımı yapacağım süreye kadar resmen en iyi arkadaşım gibiydi.Fotoğraf çekimimiz sat 6 da bitti düşünün bana 12 saatini kim ayırır bu kadar bilemiyorum.Anında kapımıza astığı poster bu kadar mı yaratıcı olabilir..
Bir hafta sonra evde yenidoğan çekimimize geldi yanınada dünyanın konsept kıyafetleriyle..
Okadar yaratıcı fotograflar çekti ki inanamazsınız.koca koca bavullardan,hijyen edilmiş tek tek poşetlenmiş kıyafetleri görünce bir kez daha iyi ki ........seçmişim dedim..
seçtiğimiz fotograflardan harika bir albüm oluşturdu bu da hediyesi oldu:)
Valla artık tüm doğum günlerinde de fotoğrafçımız belli..Şiddetle tavsiye ederim.
............
Düzenleyen yasemin - 07 Kas 2013 Saat 19:48