Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - DOĞUM FOTOĞRAFÇISI BİLEN?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDOĞUM FOTOĞRAFÇISI BİLEN?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2011 Saat 16:22
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

benim doğum fotorafcım şengüll pallıydı ama ikinci doğumumda aynı kişiyi tercih etmem .. işini heycanla yapmıyodu . doğuma yetişemedi sonrasında doğumdan odaya çıktığımda hadi bitsinde gitsem diye bi tavrı vardı o kadar gerildim ve huzursuz oldumki anlatamam . bu durumu kendisinede söyledim çok şaşırdı çok üzüldü o durumu telafi etmek için ücretsiz bir çekim teklif ettti ama ben gitmedim .. ben çok önem verdiğim anımı huzursuz yaşadıktan sonra gerisinin bi önemi yoktu açıkcası . ama yinede iyiki yaptırmışım diyorum . ah bide doğuma yetişeydi LOL

off Zehram en kötüsü yaa ikincisi derken demek ki düşünmeye başlandı hadi hayırlısı ama ben Haluk beyin tavsiye ettiği doğum fotoğrafçısını daha önceden görmüştüm ve çok beğenmiştim bence onu ayarla canım. 
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2011 Saat 18:03
şehnaz abla ben ikinciyi hatta üçüncüyü hep istedim ama öyle bi planımız yok benimki lafta LOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7682
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ağu 2011 Saat 14:47
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

şehnaz abla ben ikinciyi hatta üçüncüyü hep istedim ama öyle bi planımız yok benimki lafta LOL

hay maşallahhh yap bacım yap niye planda yok hemen plana koy Fatoş'dan sonra hamile habeleri bekliyoruz siteye canlılık geliyor hadi...LOL
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
aytent Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2011 Saat 13:46
Merhaba arkadaşlar,
Ben doğum fotoğrafçılığı yapıyorum.
Çalışmalarımın yer aldığı ..................
galeri linkinden portfolyomu görüntüleyebilir, özel çalışmalar linkinden de hazırladığım album veya fotokitap örneklerine bakabilirsiniz. Bu özel anınızı fotoğraflamamı isterseniz benimle web sitemin iletişim sayfası ile veya mail adresim ile iletişime geçebilirsiniz
Sevgiler

Düzenleyen yasemin - 05 Tem 2013 Saat 12:19
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kas 2011 Saat 14:14
pekı ılk cocugunda resım cektırmeyenler,ikincisinde ıster mı kı?sankı oburune haksızlık olacakmıs gıbı gelıyor bana
Yukarı Dön
fotoğrafçı sevdası Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2011 Saat 16:37
Merhaba,

Eğer Ankarada isen ben DoğumMasalınız'dan Ebru hanımı öneririm. Kendisi gerçekten profesyonel bir doğum fotoğrafçısıdır. ..................

Düzenleyen yasemin - 05 Tem 2013 Saat 12:19
Yukarı Dön
NurdanErdem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2013 Saat 12:12
Merhaba arkadaşlar , 2 ay önce doğum yaptım. kocam televizyonda Şebnem Özinal'ın doğum fotoğrafçılığı işine girdiğini görmüş ,Şebnem hanım ve ekibiyle iletişime geçerek bana süpriz yaptı. allah razı olsun şebnem hanım ve ekibi doğum fotoğraflarımı çekti. son derece titiz ve prefosyeneller bu en önemlisiydi benim için. bildiğim kadarıyla doğum öncesi , doğum esnası , doğum sonrası ve doğum günü çekimi de yapıyor bu ekip. iletişime geçmek isteyenler olursa ...................... ulaşabiliyorlar , biz öyle ulaşmıştık.

Düzenleyen yasemin - 05 Tem 2013 Saat 12:18
Yukarı Dön
nazimo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2013 Saat 18:03
Vaktim oldukça anne formlarına girmeye başladım. Fotoğrafçılık konusunu görünce hemen atladım. Eşimi ikna edene kadar bindereden su getirdim ama sonrasında o da ne kadar doğru bir iş yaptığımı gördü.
Tercih ettiği fotoğrafçıyı daha önceki doğum yapan arkadaşlarım önerdi.
Açıkcası iletişime geçtiğim ilk dakikadan itibaren o kadar sıcak bir ilişki kurduk ki bu enerji tüm süreçlerime yansıdı..
Doğum öncesinde anne olmasından dolayı beni çok yönlendirdi, doğum sırasında resmen bana koçluk bile etti..Saat 7 deki doğumum için 6 da o da hastaneye geldi, kendime gelip,makyajımı yapacağım süreye kadar resmen en iyi arkadaşım gibiydi.Fotoğraf çekimimiz sat 6 da bitti düşünün bana 12 saatini kim ayırır bu kadar bilemiyorum.Anında kapımıza astığı poster bu kadar mı yaratıcı olabilir..
Bir hafta sonra evde yenidoğan çekimimize geldi yanınada dünyanın konsept kıyafetleriyle..
Okadar yaratıcı fotograflar çekti ki inanamazsınız.koca koca bavullardan,hijyen edilmiş tek tek poşetlenmiş kıyafetleri görünce bir kez daha iyi ki ........seçmişim dedim..
seçtiğimiz fotograflardan harika bir albüm oluşturdu bu da hediyesi oldu:)
Valla artık tüm doğum günlerinde de fotoğrafçımız belli..Şiddetle tavsiye ederim.
............

Düzenleyen yasemin - 07 Kas 2013 Saat 19:48
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.