Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
MaRaL
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3357
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 17:00 |
kocama soruyum $u çocuk için ikna yontemini beni o ikna etti vallaaa :))
kirkim çikmadan ab$lami$ti ikinciyi sayiklamaya sizde oyle yapin, surekli soyleyin 
e tabi ben çocukalri çooookk seviiom ve ben kardes keisnlikle olsun diyenlerdenim onunda etkisi vardirrr
bide kizkrdes yapabilsemmmm ahhh tamamdir sonra fabrikayi kapaticam
|
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 17:03 |
MaRaL Yazdı:
kocama soruyum $u çocuk için ikna yontemini beni o ikna etti vallaaa :))
kirkim çikmadan ab$lami$ti ikinciyi sayiklamaya sizde oyle yapin, surekli soyleyin 
e tabi ben çocukalri çooookk seviiom ve ben kardes keisnlikle olsun diyenlerdenim onunda etkisi vardirrr
bide kizkrdes yapabilsemmmm ahhh tamamdir sonra fabrikayi kapaticam
|
   seren senin fabrika iyi çalışıyor hemen kapatma     sen bu gidişle 3 ,4 ,5, ,,,,,,,,,, gidersin       
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 17:07 |
yok anacimm 5 çocukla napcam voleybol takimimi kurcam 3 yeter oglan olursa $ansina kussun aysneur hanim
|
|
 |
zef
Katılımcı Üye
Puanlar: 273
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 17:20 |
emre Yazdı:
kardeş şart diyenlerdenim, ama tabi annenin de kendini hazır hissetmeli ama
eşime gelişi güzel sorduğumda kesinlkle istemiyor 
senin eşin istiyor mu onun fikri nedir  |
kızım cok yalnız dogru duzgun bı arkadası bılem yok etrafımızda tabıkı yasıtı var ama hepsı bırbırınden kıskanc ve hırcın benım kız paylasmayı sever ama kafa dengımız yok enazından kardesı olursa aksama kadar kayu ızlemektende kurtulur onunla oyalanır dıye dusunuyorum bılmem yanlıs bılmem dogru kararsız oldugumdan sıze sormak ıstedım.esımde ıstıyo hem dertlese bılecegı bı kardesı olsa fenamı olur  demı ama
|
canımın canı herseyim benim
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 20:51 |
az once oglum kucagimda kizimda minik çocuk sandalyesindeydi ( kiyisi bo$ olan sandalyeden) onunde oyuncaklar vardi biraz kiyuya oturup tutturdu emre otur demeye , onun yanina oturacakmi$ :)) kizim du$er olmaz fln dedim ama dinletemedim kucagimda oturttum artik biraz yanina o kadr harika bi tabloki, aysenur çok mutluydu , kolunu atio opuyo vs kardesini
size gosterebilme imkanim olsa herkes hemen bi çocuk yapardi
|
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3091
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 23:06 |
şimdiki bebek tuvalete iyice alıştıktan sonra:)en uygun zamandır:)
daha doğrusu çocuğunuzun sizden daha çok bağımsız hareket etmeye başladığı andır....
biz iikinciyi düşünmeyenlerdeniz:)
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3980
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2010 Saat 23:31 |
bence arasi yakin olunca ilk dönem cok zor oluyor kendi yemegini yese bile büyük tekrar kiskancligindan yemiyor falan ama ne zaman kardes oynamaya basliyor hepsi düzeliyor
ve ayrilmaz ikiliye dönüsüyorlar tabi arada da birbirlerinide yiyorlar ama artik olur o kadar 
benim kizim2005 oglusum 2007 dogumlu aralarinda 2 yas 4 ay var ama bence iyi ikiside birden büyüyorlar .. valla cocuk dogurmak kolay önemli olan dogru bir sekilde yetistirmek bence 
ve bide kardesi olsun diyede kardes deyil gercekten herkesin hazir oldugu bir zaman en dogrusu simdi kizim kendi ayakkabisini bagliyor ama önceleri bagliyamiyordu ve ben mecbur ikisinide hazirliyordum birini hazirlarken sen önce onu giydirdin diye üzülürlerdi 
bende elime bir iplik aldim o dönem biriyle ilgilenirken öbürüne ipligin ucunu verdim en azindan kendini rahat hissederlerdi... 
|
|
 |
MaRaL
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2010 Saat 00:18 |
BEGUM ipligi deniycem ilerde mersi
|
|