|
Dizler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nis 2025 Saat 19:16 |
Hocam oğlum 17 yaşında 183 boy 95 kilo. Hocam sırtında size atmıştım çok hafif bir skolyoz var düz taban ve sağ dizinde diz kapağı üst kemiğe dayanmış doktor ameliyat dedi uzun süre yürüdüğü bir gün bu dizinde sorun başladı ve şimdi işe girdi çalışıyor ve uzun süre ayakta dursuğu için diper dizide sağ dizi gibi ağrımaya başladı. Hocam anlamadığım 17 yalında güçlü bir delikanlı neden dizleri böyle yaani herkes uzun süre yürüyor yada ayakta durıyor kimsede böyke dizlerinde sorun olmuyor. Neden böyle oldu iki dizide sıkıntılı ağrıdan acı çekiyor dizinin içinde bir basınç hissediyor ve geri büküp düzleyince hafiften rahatlıtor birden bacağı dizden içeri doğru bükülüyo ve acı çekiyor. En güçlü olması gereken yaşta neden dizleri böyle oldu
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim branşım değil. Bir Ortopedi doktoruna danışın.
|
|
![]() |
|
ceynrose ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam gittik zaten röntgen ve me çekildi ameliyat dedi zaten ama bu sorumun cevabını onlar veremedi ankara gataya gazi ünv. Hast ve dışkapı mevkiye götürdüm. Neden olduğunu bilmiyolar sadece olan durumu söylüyorlar benim bilmek istediğim neden bu çocuğun en güçlü olması gereken yaşta dizlerinde sıkıntı çıkıyor kemiklerimi sağlam değil yada yaptıracağım bir test varmı tahlil varmı bu güçsüzlüğünün sebebini anlayabileceğim.
|
|
batuhanım herşeyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim branşım değil.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|