|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
defnelisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defnelisa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haz 2014 Saat 17:32 |
Merhaba hocam,
1.Kızım 18 aylık ve 1 aydır dişlerinde sararma başladı özllikle alt dişlerde.Dişlerini fırçalamaya henüz başlamadım.Doktor antibiyotikten olabilir dedi fakat antibiyotik kullanmadık hiç. Ne önerirsiniz? 2.Kabızlık için duphalac kullanıyoruz ne kadar süre kullanmalıyım poposunda kaka yaptıktan sonra kanama oluyordu sokol likit önermiştiniz ama bulamadım.Duphalacı kullanmaya devam etmelimiyim? 3.Hocam son olarak bir de şekerle ilgili sorum olacak .Ben hiç şeker çikolata falan vermemeye çalışıyorum fakat arada başkları veriyor.Şeker çok sakıncalımı?Arada çikolata falan yemesi sorun olur mu? şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bir fircalayin, bakalim cikacakmi..
2- Duphalac istediginiz kadar ve sure kullanabilirsiniz. Sonucta bir "mushil" ilaci degildir. Barsaklardan emilmeyen ve Probiyotik bakterilerin cogalmasini saglayan Prebiyotik bir sekerdir. 3- Seker, anne sutunde bile vardir... Belirli bir oran dahilinde, verilir. Bizim cok bilmis Ebu-cehiller gibi, sekeri yasaklayip, ondan cok daha zararli olan; saf Glikoz(uzum sekeri) ihtiva eden pekmezi verenlerden olmayin. Her gidada oldugu gibi, herseyin azi karar, cogu zarardir. Oturupta, tabak-tabak recel, pekmez, tatlilar yedirilmez.Diger gidalarina, tadlandirmak gayesi ile ilave edebilirsiniz.. Bebek mamalarinin ustunu bir okuyun. Seker varmi-yokmu?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Haz 2014 Saat 09:10 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|