|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Azradrn ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 03:22 |
2.5 yasindaki oglumun ust on dort disi curuyup kiriliyo
Kac tane doktora goturdum dogru duzgun bi sebeb bulamadilar Gece emzirmemden kaynaklaniyomus.ilk goturdugumuzde iki disi bu durmdaydi Zymflouruda vermediler. Sonra ust azilarda boyle eriyp curumeye basladi.yime doktorlara Danistik tek soyledikler cekim yapalim azilara dolgu yapalim.simdi kopek disleride Lekelenmeye basladi sizi takip ettigimden beri zymflour veriyorum Gunde iki defa.napalim hocam bu durum beni ck uzuyo.bu curukleri cektirmesek Kalici dislerine zarari olurmu.agrimaya baslayinca ne olacak? Ne yapacagimi bilemiyorum Ve ck uzuluyorum
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117759 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalici dislere hicbir zararlari olmaz, bilakis sut dislerini erken cektirirseniz, zarari olur..
Kalici disler, gelismelerini tamamlarken, sut dislerinin eriyen koklerindeki mineralleri(Basta Kalsiyum) kullanirlar. Sut disleri erken cekildiginde, Kalici dislerin yapilari zayif olur. Ellemeyin, elletmeyin, agri olunca cektirin (sadece agri yapani). Gittigi kadar gitsinler. Sebep: Zymafluor kullanmamaniz.. Anladinizmi niye disciler; Zymafluor'dan hoslanmiyorlar!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 May 2015 Saat 06:51 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|