Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dişimiz çıkıyo, çok acıyoooo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudişimiz çıkıyo, çok acıyoooo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 567
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 23:56
Kızlar bende bişi sorucam size;
öykünazın yazdığı diş çıkarma ile ilgili yazıyı okudum aşağı yukarı benim kızımdada aynı belirtiler var. Mervem 8 aylık oldu.. Pazartesiden beri 5 gündür doğru düzgün yemiyo. Sevdiği şeyleri bile yemek istemiyo. Meme bile emmek istemiyo. bu arada memeyide bırakıcak die korkuyorum günde en fazla 3 kez emiyo..Bu 5 gün içinde normalde kabız olan kızım 2 kere sulu bişekilde ishal gibi kakasını yaptı. İlk 3 gün günde 1 kere kusuyodu son 2 gündür kusması yok ama yememeye devam ediyo tabi... çok uzun saatler aç kalıyo yawrum. Dün mesela 3.5 da çorbasını verdim taaa akşam 10 a kadar hiçbişey yediremedim ne verdiysem almadı. biraz huysuzluk var tabi.. geceleri de ağrısı var gibi ağlıyo ara ara uyanıyo tekrar sallıyorum. dişetleri biraz kabarmış gibi..

Acaba benim kızımda diş mi çıkarıyo yoksa sıcaklardan mı böle yapıyo ne dersiniz???
Star
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 567
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.