Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dişimiz çıkıyo, çok acıyoooo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudişimiz çıkıyo, çok acıyoooo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
neva Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:03
sizede geçmiş olsun yeşil soğan ve pırasadaki sıvı hem bebeklerin acısını azaltır hem de uyuştururmuşWink eline veriyorum ben de onları kemiriyor bu ara biz de diş çıkarıyoruz ama 3 aydır çıkmadı gitti bizim diş Big%20smile
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:16
canim ne guzel bir duygu ilk disi cunku ciksin ama insanlah eziyet etmeden cikarda rahatlar bebegimiz kim görur bilmiyom ama hediye alsin unutma beyaz olacak unutma emi

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:18
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

Orjinalini yazan: isis674 isis674 Yazdı:

canimsin azcik dolaba koymayi denedinmi dislikleri belki öyle alirClap

denedim canım.. kutusunda yazıyodu bende öyle yaptım. işin tuhafı daha dişimiz çıkmaya başlamadan dişliği verdiğimde ağzında tutuyodu yusuf baran. oynasın diye vermiştim. acaba ondan sıkıldıda o yüzdenmi almıyoConfused
ay canım hayırlı olsun daha çıkmamış ama yolda olan dişlerinizLOLLOL
ben o dişliklerden 3 adet aldım işe yaramadıConfuseddönüşümlü atıyodum dolaba ama dişlediğine hiç şahid olmadımLOLjelde işe yaramıyo c.....l var onun pek faydası yok d.......x sanki biraz daha etkili gibi..biz diş çıkardığımız zaman gece hiç uyumuyodu babam bizdeydi niye bu çocuğa iğne vurdurmuyonuz ağrısı kesildiLOLo bile dayanamadıLOLkeşke etkili bi ağrı kesici yöntem olsa herkes çok çekiyo bu diştenConfused
Yukarı Dön
neva Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:22
başımıza bizim de geliyo bu diş çıkarma 20 li yaşlar da biz bile dayanamıyoz o bedenler nasıl dayansın değil mi her zorluğun bir güzelliği de oluyor her güzelin de bir zorluğu Allah çıkan dişlerini her daim bembeyaz ve sağlam etsinnnn Smile
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:23
İnşallah hemen çıkarır. Seni korkutmak gibi olmasın ama üsttekiler daha zor çıkıyor.Confused
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 10:57
Canım bu süreçlerde eline dişlik verip, jel sürmekten başka çok fazla bir şey yapılamıyor Confused Şimdiden yeni dişlerimiz hayırlı olsun, benim kızın ilk dişleri çok sıkıntı yapmamıştı, şimdi azılar çıkıyor, benim kızım da iyice azdı Confused LOL
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2959
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:34
canım allah yardımcınız olsun.çok zor süreç.çok huysuz oluyorlar.eline havuç verebilirsin .ben oğluma veriyorum.hem kemirip hemde dişlerini kaşıdığı için biraz rahatlıyor.
[
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:51
Allah yardimcin olsun canim, insallah cabuk atlatir bu dönemi.en cok geceleri vuruyor sancisi isin kötü tarafida o oluyor zaten.Arkadaslara katiliyorum bu önerilerin hepsi ise yariyorApprove
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.