Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Bebek Bakımı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dişimiz çıkıyo, çok acıyoooo
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudişimiz çıkıyo, çok acıyoooo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Konu: dişimiz çıkıyo, çok acıyoooo
    Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:56

arkadaşlar malesef kuzucuğumun dişleri erkenden çıkıyor. bu süreç onun içinde benim içinde çok zor geçiyor. çok şükür ateşi falan olmuyo ama eli ağzında sürekli mızmızlanıyo ve ağlıyo. diş jeli sürdüm bugün gerçi doktor tavsiye etmem demişti ama okadar canı acıyo ve kaşınıyoki kıyamadım yavruma sürdüm yinede ama pek bir faydası yok sanırım bebeğim hala mutsuzCryCry onu rahatlatmak için ne yapabilirim tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum herzaman olduğu gibi

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:03
cnm sulu dislikler var ondan alip azcik buzdolabina koyup eline verebilirsin ahh kiyamam gecmis olsun ins kolay cikarir yavrum dislerini nasil olsa benim kiz agzinda dis birakmazzzzLOLLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:06
Orjinalini yazan: isis674 isis674 Yazdı:

cnm sulu dislikler var ondan alip azcik buzdolabina koyup eline verebilirsin ahh kiyamam gecmis olsun ins kolay cikarir yavrum dislerini nasil olsa benim kiz agzinda dis birakmazzzzLOLLOL

LOLLOLkaynanaya bak oğlumla ilgili kötü planları var sanırımLOLLOL
canım sulu dişliklerden var ama almıyo onu nedense. ya kendi elini yada benimkimi istiyoConfused
bende dişlikle kaşımaya çalışıyorum ama kusacak gibi yapıyo istemiyo onuCryCry
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:09
canimsin azcik dolaba koymayi denedinmi dislikleri belki öyle alirClap
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:12

denedim canım.. kutusunda yazıyodu bende öyle yaptım. işin tuhafı daha dişimiz çıkmaya başlamadan dişliği verdiğimde ağzında tutuyodu yusuf baran. oynasın diye vermiştim. acaba ondan sıkıldıda o yüzdenmi almıyoConfused
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:15
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

denedim canım.. kutusunda yazıyodu bende öyle yaptım. işin tuhafı daha dişimiz çıkmaya başlamadan dişliği verdiğimde ağzında tutuyodu yusuf baran. oynasın diye vermiştim. acaba ondan sıkıldıda o yüzdenmi almıyoConfused
bilmiyorumki cnm ins cabuk gecer bu zamanlar
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:22
inşallah yaaa çok zor geçiyo gerçekten. bugün o ağladı ben ağladım, o ağladı ben ağladım. mantığım bunlar olacak normal diyo ama ana yüreği anlamıyo işte. canı  yandıkça benim daha çok canım yanıyo. bide ben ağladıkça bazen ağlamayı kesip yüğzüme şaşkın şaşkın bakıyo. hani şu süt reklamındaki çocuk varya annem beni taklit ediyo diyen benim kuzucukta öyle düşünüyo heralde
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 01:33
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

inşallah yaaa çok zor geçiyo gerçekten. bugün o ağladı ben ağladım, o ağladı ben ağladım. mantığım bunlar olacak normal diyo ama ana yüreği anlamıyo işte. canı  yandıkça benim daha çok canım yanıyo. bide ben ağladıkça bazen ağlamayı kesip yüğzüme şaşkın şaşkın bakıyo. hani şu süt reklamındaki çocuk varya annem beni taklit ediyo diyen benim kuzucukta öyle düşünüyo heralde
ahh cnm ya uzme kendini fazla bunlar mecbur olmasi gereken seyler senin uzuldugunu hisseder cnm ya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.