|
diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gimmeluck ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2017 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gimmeluck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 54 Dakika önce Saat 23:30 |
Hocam merhaba
8 yaş erkek. Tam 1 ay önce Pediatrik diş doktorumuza kontrole gittik, üst, yan kesici süt dişler sallanıyordu zaten onları alıverdi. Sonra dedi ki " yeni dişler gelmiyor yukarıdan yani ucunu bile hissedemiyorum yokladım, bikaç ay bile geçse göremezsiniz, Bu nedenle bir film çekelim görelim" dedi. Ben çektirmedim film, biraz bekliyim dedim ve 1 ay bile dolmadan dişlerimiz şu an böyle.. (sitem) Hocam Peki yan kesici dişler çok mu yukarıdan geliyor? geliş şekli nasıl görünüyor sizce? Düzenleyen gimmeluck - 17 Saat 47 Dakika önce Saat 23:37 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O dişci ya dolandırıcı, ya da çok cahil.
Dişler bu sıra ile çıkarlar! Kalıcı dişler "ERİŞKİN" cesametinde çıkarlar. Önce küçük çıkıp da sonradan büyümezler! Eğer aynı sırada çıksalardı, çocuğun küçük çenesinde yer kalmaz, dişler çarpık, birbiri üstüne binik şekilde çıkarlardı! Bu kadar basit bir konuyu da bilmiyorsa, söylenecek söz yok. Maksadı faturaya bir de Röntgen geçirmek! Ayrıca da ne göreceğini sanıyor? Çok,çok nadiren; bazı cenesi çok dar çocuklarda bazı dişler hiç çıkmıyor. Ne yapacak mış, diş mi ekecekmiş? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 60 Dakika önce Saat 09:24 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|