|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nilang76 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Tem 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 16:30 |
hocam bugün bir yazıda, yan kesici dişler (lateral incisors) tamamlanmadan azı dişlerin çıkmasının raşitizm belirtisi olduğunu okudum. sanırım bizim azı dişleri yan kesicilerden önce çıktı. bir de raşitizmde kaburgada yumru oluşuyormuş ama nerede tam anlayamadım. karnının üst tarafı mı bahsedilen. Biz bakınca anlayabilir miyiz? multitabs kullanmıştık. 6 ay önce de yarım dvit ampül içirdim. bacaklarında anormallik yok. dizler ve bilekler birleşiyor. tahlil yaptıralım mı?
Düzenleyen nilang76 - 25 Mar 2014 Saat 20:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN, bu sacma sapan bilgilere inanmayin... Resmen sallama bilgi... Dislerin cikis sirasi tamamen soya cekimdir, Rasitizm ile hic bir alakalari yoktur...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|