Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Diş macunu ve dentiflour
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Diş macunu ve dentiflour

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 270
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Diş macunu ve dentiflour
    Gönderim Zamanı: 26 Ara 2021 Saat 13:03
Merhaba hocam. Öncelikle yeni yıl size ve ailenize sağlık ve mutluluk getirsin. İyi ki varsınız...
Kızım 8.5 yaşında 35 kg 138 cm. 
Dentiflour başlayacağım  dişlerini sabah ve akşam düzenli fırçalıyor. 
1) Günde 3 adet vereceğim değil mi? Çiğnemek istemezse Su içinde eritip verebilr miyim?
2) Kızım evdeki diş macunlarını çoğu zaman gizli gizli az da olsa yiyor. Bir de şimdi dentiflour başlayacağım bir sorun olmaz değil mi hocam?
Sevgiler...

Düzenleyen kader - 26 Ara 2021 Saat 13:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118003
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2021 Saat 20:31
Esasinda, Dentifluor 0.25, 4 yasindan sonra 4 adet verilir. Dislerini muntazam fircalayanlarda, o yuzden 3'e
 indiriyorum. 
Dis macunu yemesi hos bir durum degil. Vazgecirin.

Yukarı Dön
kader Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 270
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kader Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ara 2021 Saat 21:12
Peki hocam, teşekkür ederim. Üzerine düşmeden macunları saklayarak vazgeçirmeye çalışıyorum fakat pek başarılı olamadım.

Düzenleyen kader - 26 Ara 2021 Saat 22:01
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.