Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Diş Hekimi Özlem Özhan Yatar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - diş kökü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdiş kökü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Konu: diş kökü
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2011 Saat 19:08
merhaba özlem hanım;
öncelikle aramıza hoş geldiniz değerli bir doktoru burda görmekten hoşnutumSmile

benim sıkıntım şu;
taa ilkokul çağımda iki azı dişime dolgu yapıldı birkaç kere düştü ve yenilendi ama zamanla dişimin birinde kırılma olmaya başladı ve çektirdim ama içerde kökünün biri kaldı dişçi çıkaramadı o zamanda ameliyatla olması gerektiğini söyledi ama ağrı yapmadığı için önemsemedim kök zamanla kaydı ve ağız yapımda bozukluk yaptı, son zamanlarda diğer dolgulu dişimde de kırılma olmaya başladı şuanda görünürde az bi dişim var ama kökleri içerde.
doktora gitmeye korkuyorum ameliyatla almak gerek diyecek diye 1 yaşında bir kızım var ve emziriyorum.
öncelikle size danışmak istedim sizin yönlendirmenizle giderim,
ilginize teşekkürler şimdidenSmile
Yukarı Dön
Dt.Özlem Özhan Yatar Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 108
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2011 Saat 16:05
Merhaba,
bence zaman geçirmeden bir diş hekimine gidin ve tedavinizi yaptırın.Diş çekim aşamasına gelmeden kanal tedavisi ile kurtarılabilir.
Emzirmeniz herhangi bir sorun teşkil etmez,bu durumlar için kullandığımız anestezik maddeler var.Aksine dişiniz çürük bir şekilde ağızda kaldıkça enfeksiyon odağı olmaya ve hem sizi hem de bebeğinizi etkilemeye devam edecek.
Kalan kök için ise söyleyebileceğim şey bir film alınarak konumuna bakılması ve izlenecek yola ona göre karar verilmesidir.
sevgiler...
Yukarı Dön
yunahu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 562
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2011 Saat 16:09
teşekkürler özlem hanım;

yanlız benim dişim hiç kalmadı gibi bişey çürük değil diş yok zaten sadece görünümlük ufak bi parça.
ilginize teşekkürler tekrar
Yukarı Dön
Dt.Özlem Özhan Yatar Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 108
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2011 Saat 11:18
Merhaba,
dişinizin kökü sağlıklıysa ,sadece kök kısmının kalması bile tedavi için yeterlidir.
sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.