|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben kızım yaklaşık 10 aylıktan itibaren zymafolurur verdim. Sizi takip ettiğim için verdim sanıyorum süt ürünlerine denk geldi. Uzun süre emdi kızım flor verdim yatarken ama yatarken emdiği için haliyle olmadı sanıyorum. Neyseki 1 dişte oldu tüm bunlar. Benim sonuç değişmiyor içimde bir umut vardı belki çekilmez diye ama 4 diş hekimi hatta siz bunu doğrulayınca yaptıracağım yapacak bir seçenek kalmadı. Yer tutucudaki ısrarlarını anlamadım damak yapısı ısrarla bozulur demelerini anlamadım siz kalıcı dişlerin yeri belli diyorsunuz kendimi o sözünüzle avutacağım. bari diğer dişlerimizi koruyalım. İltahap diş köküne kadar inmiş eğer siz bunu ertelerseniz yerine gelecek kalıcı dişide etkiler dedi 20 sene bile sonra olsa o iltabın yok olması gerek dedi diğer dişlerini etkilemez sadece kalıcı dişini etkiler bir ara iyileşmesine aldanmayın sonra yeniden olur diyince tamam dedim artık randevusunu alıp yaptıracağım ilginize ve burda bizimle olmanıza doğru kararlarınız için çok ama çok teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|