Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - diş çürümelerini önlemek...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdiş çürümelerini önlemek...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118561
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 10:18
Cevabı öğrenmek gayet kolay. 1 Tablet Zyma.. da 0.25mg. "fluor" var ...Bu miktar "fluor" alması için sizin çocuk kaç litre o sudan içmesi gerekli ona bakacaksınız...Bu ilacın düşmanı çok.. Potasiyel diş hastalıklarını önlediğinize göre kimler acaba bu işten hoşlanmazlar????
Sizin çocuk 2 yaşına kadar 1 tablet, 2 yaşından sonra 2 tablet alabilir. Dediğim gibi sizin çocuk o sudan ne kadar içiyorki?? İçtiğiniz sudaki fluor miktarına bir bakın. Çok az olduğunu göreceksiniz.
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 10:28
Kadir Bey daha önce Benal Hanım dişleri dışardan florlatmayı da tavsiye etmişti,sizce bu yöntem nasıl,ben flor tabletini bebeğime içiremeyince bırakmak zorunda kalmıştım,suda eriyince hafif pütürlü yapısı bebeğimin kusmasına yol açıyordu.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 11:21
Bu  çok pahalı bir yöntemdir. Hiç ilaç almamış, 10 yaşı ve üzeri çocuklarda olabilir. İlacı zor alanlar için, tableti kırdıktan sonra süt-süt mamülü içermeyen bir gıdaya karıştırıp verebilirsiniz.
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 11:38
tekrar çok teşekkürler kadir bey artık içim daha da rahat sizden ve birkaç arkadaştanda kullanıldığını duymak beni rahatlattı artık ilacımıza başlayabilirizSmile
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 11:51
Kadir Bey Flor tableti verirsem şimdi kullandığım  ACD 3 vitamine gerek var mı? içinde D vitamini olduğu için gerek yok derseniz diğer vitaminleri bulacağım başka vitamin kompleksi ne kullanabilirim?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 12:34
Her iki ilacında birbirleri ile müşterek bir noktaları yok, hem vitamin hem fluor kullanabilirsiniz.
D- Fluoretten kullanıyorsanız, o başka. Onu tavsiye etmiyorum, Zymaf..or'a göre çok pahalı.Siz Zymaf..or 0.25mg. kullanın. Bunun yanında hertürlü vitamini verebilirsiniz

Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 14:53
Kadir Bey
Bebeğim 11,5 aylık,henüz dişleri çıkmadı,bu tableti dişler çıktıktan sonra mı vermeliyim?
Yukarı Dön
iremnur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1054
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2008 Saat 16:44
Kadir Bey bizleri aydınlattığınız için çok teşekkür ederimSmile bende bu ilacı kullanıyordum ama diş dru gereksiz olduğunu söyleyince bırakmıştım bizim dr umuz da pazartesi ve perşembe günleri kullanmamızı söylemişti şimdi tekrar başlayacağım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.