Diş çıkmadan gelen diş |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
_papatyam1_
Üye Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
Konu: Diş çıkmadan gelen diş Gönderim Zamanı: 17 Şub 2013 Saat 22:02 |
Hocam iyi akşamlar yine size sormadan çocuğu dra götürmeyeyim dedim..Hocam 6 yaşındaki kızımın 1 ay önce alt dişlerinden biri çıkmadan iç taraftan dişi çıkmıştı baya büyüdüğü halde öndeki diş çıkmadığı için dra götürdüm ve öndeki dişi çekti arkada kalan diş kendiliğinden yerine gelir dedi ve öyle oldu...şimdi de yanındaki dişte aynı sorunu yaşıyoruz...arka arkaya iki diş var çocuğun ağzında ve öndeki gidece olan sallanmıyo hiç...napalım dişçiden de çok korkuyo ama bu şekilde nasıl olacak...
|
|
_papatyam1_
Üye Kayıt Tarihi: 25 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 45 |
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2013 Saat 22:07 |
http://f1302.hizliresim.com/16/k/k74vz.jpghocam fotoyu buraya yükleyince belli olmuyo linkten bakabilir misiniz acaba
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118375 |
Gönderim Zamanı: 18 Şub 2013 Saat 01:12 |
Hicbir onemi yok, discide cektirmenize de gerek yok, 4 onde, 4 arkada olanlari bile gordum, hic onemli degil, kendiliginden zamani gelince ondeki disler duser.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|