Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - diş çıkarma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudiş çıkarma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Konu: diş çıkarma
    Gönderim Zamanı: 27 Mar 2008 Saat 23:31
arkadaşlar benim 9 aylık bir meleğim var üst dişleri yeni çıkmaya başladı ama ortadaki dşler değilde kenardan çıkyor nasıl anlatsam köpek dişinin yanındaki ler çıktı normalmidir bilmiyorum doktora danışmadan size sorayım dedim birde benim kız çok kel ya
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8380
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 08:53
Normaldir arkadaşım,ortalama aynı sırayla gelselerde,dişin ne zaman çıkacağı yada hangi sırayla çıkacağı gibi bir sıralama yokmuş zaten..hatta kalıtımsalmış yani anne-babayla çok ilgiliymiş..Çıkar saçları annesi sen merak etme..Clown
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 13:22
sağol içimi rahatlattın biraz vitaminsiz diye korkuyordum Smileannelik çok zormuş 
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 13:52
yok güzelim merak etme sırayla tek tek çıkacak zaten dişler Wink
kel olması doğan saçları dökülüp, yenisi çıkacak korkma Clown
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1056
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 15:32
yaa arkadaşlar benim de buna benzer bi problemimi var kızım bir yaşına girecek fakat daha dişleri yok çokm endişeleniyorum ne yapmalıyım bilmiyorum

Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3392
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 16:57
yaa arkadaşlar benim de buna benzer bi problemimi var kızım bir yaşına girecek fakat daha dişleri yok çokm endişeleniyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
aslında biraz geçikmiş ama endişelenme.senin hamileliğinde kalsiyum ihtiyacını yetersiz almanda kaynaklana bilir tabiki ırsi de olabilir. yaşını doldurduktan sonra çıkmazsa eğer içinin rahat etmesi için bir Dr. göster.
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mar 2008 Saat 21:08
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

arkadaşlar benim 9 aylık bir meleğim var üst dişleri yeni çıkmaya başladı ama ortadaki dşler değilde kenardan çıkyor nasıl anlatsam köpek dişinin yanındaki ler çıktı normalmidir bilmiyorum doktora danışmadan size sorayım dedim birde benim kız çok kel ya
 benim kızımda ön değil bir sonrakiler çıktı dr endişelenecek bir durum olmadığını soylemişti
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2008 Saat 12:27
ben de dişlerin çıkış sırası ve ne zaman çıkacağının genetik olduğunu duymuştum.Kızımın 10.5 aylık ilk dişi çıktı.Şimdi 12 aylık ve 4 dişi var.Hiç endişelenme.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.