|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2015 Saat 11:56 |
hocam öncelikle ilginiz ve sabrınızdan dolayı size minnettarız.sayenizde iki oğlumu da çok sağlıklı bir şekilde hurafelere değil bilginize dayanarak büyüttüm.
iki oğlum var biri 4yıl+6 aylık,diğer oğlum 5 yıl+10 aylık.ikiside anaokuluna gidiyor.geçen hafta küçük oğlum grip geçirdi sizin yöntemlerinizle atlattık.şimdi büyük oğlum rahatsızlandı bunda grip konusunda emin olamadım.pazar gecesi üşüme mide bulantısı ve hafif ateş başağrısı ve iştahsızlıkla başladı.öyle çok değil ama hafif ateşi oldu.daha çok mide bulantısı ve kusma var.hiç yemek görmek istemiyor.dün gece nefesinde de hafif koku hissettim.size gönderdiğim bir tabaka var dilinde ama emin olamadım pas mı değil mi.bir de hocam boğazı burnu sapsarı koyu bir balgamsı yapıyla dolu.sürekli burnunu ve boğazını temizlediğinde bu sarı koyu kıvamlı balgam geliyor.sanki burnu boğazı dolu gibi.fotoyu değerlendirmenizi isteyecektim hocam antibiyotik gerekli mi diye.şimdiden teşekkürler http://i.hizliresim.com/2gZzjN.jpg ![]() Düzenleyen helin - 13 May 2015 Saat 12:03 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117890 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Domuz Gribi geciriyor.. Sakin; Antibiyotik veya Soguk alginligi ilaclarini kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|